mahisiyah مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 61 عنوان دانشجوها 74 بازدید | 3 پست اونایی که کنکورو دادین تموم شده الان که دانشجویین شده که پشیمون بشین کاش بیشتر میخوندین یا حتی بالعکس که کاش انقدر حرص نمیخوردم انقدر نمیخوندم؟ 1403/04/16 | 03:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rdreamer عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1260 بیشتر کسایی که میشناسم مدل دومنخیلی پشیموننهمش میگن باید میرفتن سراغ کاری که بهش علاقه داشتن حالا چه ارایشگری بوده چه خیاطی...
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2715 بیشتر پشیمونی برای اینه که چرا هیجانی انتخاب کردم... چرا بهتر انتخاب نکردم...خیلی خیلی باید تو انتخاب شهر و مخصوصا رشته کارشناسی دقت کرد چون کلا مسیر زندگی رو عوض میکنه...
مگ_مارچ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 3672 من اصلا واسه کنکور نخوندمالان دانشجوی دانشگاه آزادمخیلی پشیمونممیگم کاش حداقل تلاشمو می کردم😭😭😭💔💔💔 آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️