2777
2789
عنوان

سلام میشه خانوم های مذهبی کمکم کنن

214 بازدید | 27 پست

سلام ببخشید من خواستگار دارم و ب دلایلی که کاملا پشیمونم باکره نیستم ولی از مرجع تقلیدم که پرسیدم گفتن از گذشتخ نیازی نیست به اقا چیزی بگید و گفتن گناه گناه بزرگ تره الان موندم که این دروغ یه روز برملا نشه و میدونم راستشو بگم بهم میخوره همه چی به من گفتن حقیقتو نگید ولی دروغم حرامه خب اگه سوال کنن چی باید گفت و درخواست گواهی سلامت چرا هست اگه گذشته هر فرد به خودش مربوطه من واقعا توبه کردم و پشیمونم فقط شدیدا گیجم و ترس تومه هم بابت گفتن هم نگفتن میشه کمک کنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگفتنش اخلاقی نیست ولی یکم که رفت جلو بگو

یه چیزی شنیدم اگه همین مسئله باشه و خانم نگه ازدواجشون حرامه دقیق نمیدونم چیه خودت زنگ بزن از مرجع بپرس ولی درکل خودت بگی خیلی بهتره تا اینکه خود طرف بفهمه اینجوری دروغگو هم فرض میشی..

نگفتنش اخلاقی نیست ولی یکم که رفت جلو بگویه چیزی شنیدم اگه همین مسئله باشه و خانم نگه ازدواجشون حرام ...

مرجع تقلیدم گفته بود ازدواجت حروم نیست و نباید این مسئله رو عادی جلوه بدی واقعا موندم

مرجع تقلیدم گفته بود ازدواجت حروم نیست و نباید این مسئله رو عادی جلوه بدی واقعا موندم

نمیدونم من این حکمو تو سایت دیدم، اگه خواستگارخیلی مذهبی نباشه امکان اینکه قبول کنه هست چون شما توبه کردی عزیزم💚

مرجع تقلید درست گفتهاما بعضی خونواده‌ها گولهی سلامت میخوانانشاا... که مشکلی نباشه

خب من ازم سوال کنن چی بگم ک دروغ نباشه ولی حقیقتم نباشه؟واقعا موندم بعد این دروغ بعدا رو نمیشه؟از قدیم میگفتن ماه پشت ابر نمیمونه و خیلی نگرانم واقعا