2777
2789
عنوان

چرا واقعا🥲😐

181 بازدید | 15 پست

من چرا زندگیم اینجوریه 

حالا ک فک میکنم میبینم 

اولین بار طرف مقابل عاشقم شد من دوسش نداشتم 

دومین بار من عاشق یکی دیگ شدم دوسم نداش 

خب اشکال نداره فک کنم کارما وارد عمل شده🥸

سومین بار هم من عاشق بودم هم طرف مقابلم 

چرا اینجوری شد🥲چرا همش بن بسته

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید صلاح نیست گلم هیچکی مثل خدا صلاحه آدمو نمی دونه ☺️یه جا خوندم می گفت گلگی نکن اگه کنی خدا با چی ...

بخدا از خدا گله ندارم 

انسانم دیگ هرکاری میکنم هی تو ذهنم میاد چرا 

بخدا دلم لک زده برای دوماه پیش زندگیم 

میخوام بیدارشدم ببینم همه چی خوب شده 

دوماهه دارم با امید بیدار میشم 

اگ از خدا گله داشتم ک امیدی برام نمیموند 

🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
چون انسانیم دیگه 😂پیچیده و عجیب غریب

خیلی عجیبه💀

بخدا از خدا گله ندارم انسانم دیگ هرکاری میکنم هی تو ذهنم میاد چرا بخدا دلم لک زده برای دوماه پیش زند ...

می دونم عزیزم منم نگفتم گله می کنی که گفتم گله نکنی یه موقع منظورم این بود درکت می کنم من خودم یه مودت اینجوری بود حالم البته مشکلم با ماله شما فرق داشت

خیلی عجیبه💀

ولی خب با همینا جالب میشه دیگه فک کن به دنیا میومدی عاشق یکی میشدی ازدواج میکردی خیلی یکنواخت بود قشنگی ازدواج به اینه یبار خوشت نمیاد طرف پیگیره یبار اون از تو خوشش نمیاد..

می دونم عزیزم منم نگفتم گله می کنی که گفتم گله نکنی یه موقع منظورم این بود درکت می کنم من خودم یه مو ...

بنظرت خوب میشم🥲

خیلی میخوام ولی نمیتونم 

دارم دیونه میشم

ولی خب با همینا جالب میشه دیگه فک کن به دنیا میومدی عاشق یکی میشدی ازدواج میکردی خیلی یکنواخت بود قش ...

اما این اخری قلبم شکست🥲

ضربه بدی خوردم دلیل خنده هام خوشیام 

نمیدونم چطور منظورمو برسونم 🥲

بنظرت خوب میشم🥲خیلی میخوام ولی نمیتونم دارم دیونه میشم

آره بابا خدا بزرگه فک می کردم خدا منو فراموش کرده ولی بهم نشون داد استباه می کردم☺️همیشه مراقبم بود هر وقت حالم بد بود می دونستم خدا کمکم می کنه ازش بخواه مطمئن باش کمکت می کنه اسی

آره بابا خدا بزرگه فک می کردم خدا منو فراموش کرده ولی بهم نشون داد استباه می کردم☺️همیشه مراقبم بود ...

قطعا همینطوره قربونش برم🥲🥲

عزیزمم💚ایشالا بهترین اتفاقا واست بیفته با کسی که دوستش داری

خیلی ممنونم گلم♥️♥️♥️🥲

امیدوارم به خواسته هات برسی اسی☺️

مرسی گلم همچنین انشالله همیشه خوشبخت باشی خیلی انرژی بهم دادی🥲♥️