2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بهترین مرد دنیاست

357 بازدید | 13 پست

دوستان مجرد خانواده همسر واااقعا مهمه حتی گاهی از خود همسر 

من از یه خانواده داغون نه از لحاظ مالی، بلکه از لحاظ روانی اومدم الان دودش مرتب تو چشم خودم و بیشتر همسرم میره

ولی خانواده همسرم.... وقتایی ک همسرم روزکاره باباش مرتب میاد بهم سر میزنه همیشه هم خرید میکنه یا منو میبره بیرون بعضی وقتا نهارم بیرون میخوریم، مادرشوهرمم گاهی میاد

یا همیشه هوای زندگیمونو داره انگار من دخترشم، همسرم دامادش

نمونه اخر همسرم میخواست ی خونه بخره ک براش مجبور میشد ضرر کنه پدرشوهرم نزاشت و کمکش کرد ب این شرط ک همسرم خونه رو بزنه ب نام من(همسرم اینو گفت امشب) 

وقتی خدا ی در رو میبنده ی در بهتر باز میکنه تازه دارم میفهمم، هرچقدر پدر مادرم خوب نبودن، داره جبران میشه، هیچی دیگ گفتم همیشه از غمام نگم براتون. 😊

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم بابای خودم خیلییی جنتلمن بود و هست هم پدرشوهرم ، اما مادرشوهرمو خیلی بیشتر از مادر خودم دوست دارم خیلی رن محترم و با محبتیه انقد ک ب من میرسه مادر خودم بهم نرسید ، شوهرم تک فرزنده اما خودم چند تا داداش بزرگتر دارم ک اونارو هم خیلی دوست دارم و خیلی خوبن ، اما از لحاظ مالی و فرهنگی اینا کاملا برابریم فرقی نداریم باهم ، واقعا خاواده ی همسر خیلیییی مهمه همه چیزشون 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خوش بحالت اونم از پدر شوهر من تیک عصبی داره پسرشو دیوونه کرده خرید اینا پیشکش

😔

من چون مادرم خودش خیلی اذیت شده بود

میگفت شوهرت کورم باشه اشکال نداره اگر خانواده خوبی داشته باشه تورو میدم بهشون، تنها لطفی ک مادرم در حقم کرد تو زندگیم همین بود 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
خوشحالم برات دوست خوبم قطعا یه جایی یه کار خیر انجام دادی و خدا با نگاه ویژه اش حال دلتو خوب کرده ان ...

ازت ممنونم مهربون 🥹🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💞💞💞💞💞🫂🫂🫂🫂

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
😔من چون مادرم خودش خیلی اذیت شده بودمیگفت شوهرت کورم باشه اشکال نداره اگر خانواده خوبی داشته باشه ت ...

خوشبخت بشی

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
2790
2778
2791
2779
2792