2789
عنوان

زایمان

161 بازدید | 18 پست

بچها  ب امید خدا من چن روز دیگ زایمان میکنم 

خاهرم میخاد بیاد پیشم 

سگ پامرنین داره واکسن میزنه مرتب و بهداشتی هست 

غذای مخصوص میخوره

اونم میخاد بیاره با خودش 

چیکار کنم بنظرتون ضرر داره  سگ بیاد پیش نوزاد یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هیچ مشکلی برای نوزاد نداره

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

چرا زندگیا اینقدررررر غربی شده 

اون سگ میخاد دائم موهاش بریزه تو خونت بعد بچت بهد چند ماه میخاد چهاردست پا بره هرچی بیوفته رو بخوره 

الان هرچی بگم ی سری روشن فکر غرب زده تازه ب دوران رسیده منو میخورن 

ولی حیون جاش تو خونه نیسیسسست 

چرا زندگیا اینقدررررر غربی شده اون سگ میخاد دائم موهاش بریزه تو خونت بعد بچت بهد چند ماه میخاد چهارد ...

والا بعضی نژاد ها اصلا ریزش ندارن 

بعدش حالا کو تا بچه اسی راه بره 

بعد عزیزم هر کسی سلیقه ای داره شما باید احترام بزاری همون‌طور که اونا می‌زارن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
چرا زندگیا اینقدررررر غربی شده اون سگ میخاد دائم موهاش بریزه تو خونت بعد بچت بهد چند ماه میخاد چهارد ...

کو تا نوزاد چهار دست و پا راه بره 

اون میخا بیا ده روز وایسه فقط

والا بعضی نژاد ها اصلا ریزش ندارن بعدش حالا کو تا بچه اسی راه بره بعد عزیزم هر کسی سلیقه ای داره شما ...

سگش پامرنینه واکسن میزنه بهداشتش تکمیله غذای مخصوص میخوره