2821
2789
عنوان

خیانت همسر

910 بازدید | 53 پست

سلام عزیزان امشب خیانت همسرم بهم ثابت شد ولی نمیدونم چرا اینقدر ارومم،این همه آرامش واسه چیه،انگار هیچ اتفاقی نیافتاد شاید تا سه چهار ساعت پیش اظطراب داشتم چون هنوز بهم ثابت نشده بود ولی الان آرامش عجیبی دارم انگار این آدم من نیستم.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
درک میکنم سخت

حیف اونهمه عشق و محبتی که نثارش کردم.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره واقعا دلم من خون

من مشکلم این هست که الان حاملم

اره واقعا دلم من خون

شما الان دارین به زندگیتون ادامه میدین.

وای خدا صبر بهت بده. میشه خصوصی حرف بزنیم اگه ممکن

چه جوری خصوصی حرف بزنیم.

من برعکسم 

از روزی که فهمیدم خونه میدونه جنگه کلی کتک کاری و فحش و اعصاب خوردی انقد رو اعصابش راه میرم که خودشو میزنه

چرا انقد خیانت زیاد شده چرا زندگیا به یه مو بنده 

خدا لعنت کنه زن و مرد خیانتکارو 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

من برعکسم از روزی که فهمیدم خونه میدونه جنگه کلی کتک کاری و فحش و اعصاب خوردی انقد رو اعصابش راه میر ...

شوهر من پیشم نیست دوره ازم ،من بهش شک داشتم،هکش کرده بودم امشب لو رفت نمیدونی چه آرامشی گرفتم ،کلا بلاکش کردم.

حالا فک میکنن خودشون کی هستن خیانت میکنن،باید این آدمها رو تنها گذاشت.

شوهر من پیشم نیست دوره ازم ،من بهش شک داشتم،هکش کرده بودم امشب لو رفت نمیدونی چه آرامشی گرفتم ،کلا ب ...

در چه حد بوده خیانتش؟

در چه حد بوده خیانتش؟

بآ زنهای خراب رابطه داره براش نوشته بود هزینه رو بزن

من برعکسم از روزی که فهمیدم خونه میدونه جنگه کلی کتک کاری و فحش و اعصاب خوردی انقد رو اعصابش راه میر ...

شما چه جوری فهمیدین خیانتشونو

شما چه جوری فهمیدین خیانتشونو

منم دقیقا با زنای خراب بوده 

دوستاش بهش زنگ میزدن شماره زن خراب ازش میگرفتن تو جیباش کاندوم میدیدم شماره زن خراب تو گوشیش

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز