2777
2789

یه خاستگار داشتم چقد پسر خوبی بود 

مودب ، متین 

فقط بخاطر چهرش و پوست خرابش ردش کردم 

چند بار باهاش رفتم بیرون دیدم نمیتونم کنار بیام 

حتی تصور اینکه منو ببوسه حالمو بد میکرد 

اما وقتی میومدم خونه و تلفنی باهاش حرف میزدم میخواستمش 

کادر درمان هم بود 

امشب مامانمو بردم بیمارستان ، دورادور دیدمش 

یهو دلم ریخت 

نمیدونم هوس زودگذره یا نه ؟ 

میترسم بهش پیام بدم هواییش کنم باز نظرم عوض بشه

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات عادی میشد براساس تجربه میگم اگ کیس خوبیه بگو پشیمونی 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

روزیکه همسرمو دیدم از چهرش خوشم نیومد پراز جوشهای کیستیک درشت ... تو دلم گفتم جوابم بهش منفیه قطعا. حرف زدیم و ازش خوشم اومد. همسر من چهره زیبایی نداره صورتش ضایعات پوستی داره( ک بعدها باهم رفتیم دنبال درمان و با دارو کنترل میشه خودش خیلی دکتر رفته بود اما بی فایده بود)

امااااا نگم برات از اخلاقش، از شعورش،از چشم پاکش،از سلامت روانش از اینکه هیچوقت برای هیچکاری منو تحت فشار نذاشت،ازاینکه سالهاست باوجود بچه دار نشدنم یکبارم به روم نیاورده... چهره مهمه ولی باید ببینی چی رو در ازای چی ازدست میدی .

روزیکه همسرمو دیدم از چهرش خوشم نیومد پراز جوشهای کیستیک درشت ... تو دلم گفتم جوابم بهش منفیه قطعا. ...

خونوادم بهم خیلی سرکوفت زدن 

چون پسر خیلیییی خوبیه

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

شوهر من قبافه داره تیپ داره قد داره بیرون جنتلمن برا بقیه ولی برا من هروژ فحشه از دهنش میباره الان پشیمونم کاش قیافه نداشت جاش اخلاق داشت روزی نیست اژ دستش گریه نکنممم کاش میشد برگشت عقب تفکر دختری عوض میشد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792