mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 عنوان پیش بینی آینده 10485 بازدید | 130 پست تا حالا یه نفر از آیندتون چیزی بگه؟اعتقاد دارید ؟شده ؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔 1396/06/06 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم101 عضویت: 1392/11/14 تعداد پست: 22835 نه......ودلمم نمیخوادبدونم. .....هیچوقت. ......حتی اگه کسی بیادادعاکنه من بهت میگم آینده ت چطوره اجازه نمیدم چیزی بگه 😕 باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39841 فقط خدا از سرنوشت انسان خبرداره مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :))
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 یه بار یه نفر گفت من چجوری میمیرم ..😕 منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
أنالوسيا عضویت: 1396/05/20 تعداد پست: 599 نه......ودلمم نمیخوادبدونم. .....هیچوقت. ......حتی اگه کسی بیادادعاکنه من بهت میگم آینده ت چطوره اجا ... من اعتقاد ندارم كسي از اينده خبر داشته باشه
nazi69 عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 2537 من یی بار رفتم پیش ی فالگیر قعوه ولی هنوزم یادش میفتم موهای تنم سیخ میشه بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
mobina_75 عضویت: 1393/11/01 تعداد پست: 864 بله یه فالگیر به من گفت این ازدواج با صلاحت نیس خریت کردم ازدواج کردم الان داره کارم به طلاق کشیده میشه تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 خیلی ها هستن این قدرتو دارن ... منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
ریحانه44 عضویت: 1395/08/08 تعداد پست: 1516 کسی جز خداوند که خبر نداره اما دوست داشتم آیندمو حداقل بدونم تا کی زنده ام خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها
soofiyaa عضویت: 1395/04/21 تعداد پست: 2364 یه بار یه نفر گفت من چجوری میمیرم ..😕 همش الکی است "خوبان را باید روی چشم ها گذاشت "
mahe_asemoon عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 390 هیچکس از آینده خبر نداره جز خدا و ولی خدا چه کنم آهوی جانم سر صحرای تو دارد
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 بله یه فالگیر به من گفت این ازدواج با صلاحت نیس خریت کردم ازدواج کردم الان داره کارم به طلاق کشیده م ... وای ...ناراحت شدم منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92290 اره شده یه چیزای ساده مثل قبولی ارشد و..درست گفت آخ ارشد آخ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.