2777
2789
عنوان

خیانت شوهر و پای نرفتن

187 بازدید | 7 پست

سلام دوستان این موضوع مربوط ب یکی از دوستامه 

۹ساله ازدواج کرده و ی بچه هم داره خیلی از دور زندگی عاشقانه و خوبی داشتن از اینا ک همش مراسم و جشن و استوری عاشقانه و اینا 

تا اینکه چند ماه پیش دیدم حالش خوب نی گفت شوهرش با یکی هس تلفنی هر چی میگم گوش نمیده میگه تو کم گذاشتی برام در صورتی ک من میدونم کم گذاشتند ندیدم بعدش گفته تو درست شو تا منم ولش کن 

ب زنه هم پیام دادم پرو برگشته گفته من ک کاری ندارم بگو شوهرت ولم کنه 

اینا ماله چند ماه قبله اینم بگم از هم دور بودن 

حالا دوستم میگه دیروز باز ک ب زنه پیام دادم گفته زندگی ک خراب شده چقد زور میزنی براش و عکس خودشو شوهرش تو بغل هم براش فرستاده 

انقد براش ناراحت شدم 

میگه بچم گناه داره وابسته باباشه 

شوهره خیلی پروهه میگه تقصیر توجه و اصلا پشیمون نیس و ب کارش ادامه میده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب این زندگی دیگه چه فایده‌ای داره. زندگی بعد خیانت خیلی سخته تازه اون هم در شرایطی که خیانتکار پشی ...

خیلی مردد هس واسه طلاق من میشناسمش همش منتظره شوهره بگه غلط کردم و زندگیشو درست کنه ولی شوهره اینجوری نی

خیلی مردد هس واسه طلاق من میشناسمش همش منتظره شوهره بگه غلط کردم و زندگیشو درست کنه ولی شوهره اینجور ...

همین دیگه اومدیم و شوهره ۵ سال بعد پشیمون شد یا نه هرگز پشیمون نشد کمااینکه اینجور مردا کم نیستن بهش بگو برای آینده اون بچه هم که شده بره سراغ جنبه‌های قانونی قضیه و مهریه و اینا