2777
2789
عنوان

بی پول ک باشی

113 بازدید | 9 پست

نه هیچ دوستی داری  

نه عشقت ادم  حسابت میکنه 

نه کسی بهت اهمیت میده

همش هم به چشم ی آدم سطح پایین بهت نگاه میکنن 

خدایا چقد سختمه بابامم معتاده  

وسط این همه از ی پسره خوشم میاد ک پولداره آخه چرا باید منو بخواد 

من حتی پول ندارم به خودم برسم 😔😔😔😔😔ن هیچ جا برا رفتن و حال و هوا عوض کردن دیگ خسته شدم ا زندگی

والا من وضعم خوبه دوستم اصلا بخاطرش با اتوبوس این ور اون ور میریم میرم بیرون تا نگه چیزی میخوای بخوریم نمیخرم میترسم  پول نداشته باشه بخره همه چی که پول نیست اگر کسی بخاطر پولت بخواد بهتره که اون طرف نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من وضعم خوبه دوستم اصلا بخاطرش با اتوبوس این ور اون ور میریم میرم بیرون تا نگه چیزی میخوای بخور ...

میدونم ولی پول باید باشه جرات بکنی با کسی دوست بشی بری بیرون یا تو رابطه و اینکه من پولدار نیستم ب پسره بچسبم ممکنه فکر کنه برا پولشه

میدونم ولی پول باید باشه جرات بکنی با کسی دوست بشی بری بیرون یا تو رابطه و اینکه من پولدار نیستم ب پ ...

نمیدونم واقعا اجازه بده طرف خودش انتخاب کنه شاید تورو همین طور که هستی بدون پول دوست داشته باشه یه خورده اعتماد بنفس داشته باش

بلاخره شوهر داری 

نامزد داری

یکیو میخای

یا اگ پول نداری میتونی طلاهات بفروشی( خودت تو تاپیک ها قبلیت گفتی طلا دارم)

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بلاخره شوهر داری نامزد دارییکیو میخاییا اگ پول نداری میتونی طلاهات بفروشی( خودت تو تاپیک ها قبلیت گف ...

ن من مجردم فقط گاهی برا بقیه اطرافیانم تاپیک میزنم و بعضی مواقع برا اینکه مجبور نشم راجع ب دوس پسرم زیاد توضیح بدم میگم شوهر