2777
2789
عنوان

شاید خودکشی کنم بیایید مهربونا

117 بازدید | 14 پست

نامزدم خیلی بهم بد کرد هر چی خوبی کردم در جوابش بهم بدی کردی موقعیت خیلی خوبی داشتم ولی الان باید مهر طلاق بخوره بهم دیگه برام آخر خطه اگر طلاق بگیرم حتما این کارو میکنم الهی برای مادرم بمیرم ک همیشه دلش بمن خوش بود😭😭💔

فقط بگید قبل اینکه خودمو بکشم اون عوضی رو چیکار کنم ک نابود شه😭ترو خدا بگید

بیخیال...

خودکشی به راه حل دائمی برای مشکلات موقته... 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون همه تایپ کردم واست دوباره تاپیک زدی بابا دسخوش

اخه واقعا من همه ی اون کاری هایی رو ک گفتی کردم تظاهر ب خوشحال هر روز یه مدل بپوشم و ولی حال دلم خوب نیست کمکم کنید😭😭

الان حالت بده داغی نمیفمی چی میگی حق میدم .

ولی بدون پشیمون میشی تهش بدم پشیمون میشی فقط بسپاری ب خدا و سعی کن با پیشرفتت بچزونیشن ن ک بری خودتو بکشی تازه بدترررر میشه . هیچ انسانی ارزش نداره بخوای خودتون ذره ای آسیب بزنی چ برسه بکشی 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
الان حالت بده داغی نمیفمی چی میگی حق میدم .ولی بدون پشیمون میشی تهش بدم پشیمون میشی فقط بسپاری ب خدا ...

پدرم موقعیتش خوبه میتونم همیشه تیپ بزنم و ولی حالم خوب نیست چیکار کنم خوب شم بدونه حالم خوبه😭

بنظرتون خدا تقاص کارشو میده

اخه واقعا من همه ی اون کاری هایی رو ک گفتی کردم تظاهر ب خوشحال هر روز یه مدل بپوشم و ولی حال دلم خوب ...

عزیزدلم به درهای بسته ومشکلات چندسال قبلت فک کن که الان برات اهمیتی نداره این نیز میگذرد..خدا خودش گفته که عمر غم کوتاهه..

بقول سهراب

به حباب نگران لب یک رود قسم

وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت..

غصه هم خواهدرفت

پدرم موقعیتش خوبه میتونم همیشه تیپ بزنم و ولی حالم خوب نیست چیکار کنم خوب شم بدونه حالم خوبه😭بنظرتو ...

مطمئن باش تقاصشو پس خواهدداد

بقولی که میگن حواست باشه کسی پیش خدا ازت گلایه نکنه وبخاطر کارهای تو پیش خدا سربرسجده کرده وگریه نکنه که اه مظلوم همیشه گیراست..تو به خدابسپارو بیخیال باش رو حال خوبت تمرکز کن هی نگانکن که کِی تقاص پس میده چوب خداصدانداره شاید تو نفهمی ولی قطعا انتقامتومیگیره 

پدرم موقعیتش خوبه میتونم همیشه تیپ بزنم و ولی حالم خوب نیست چیکار کنم خوب شم بدونه حالم خوبه😭بنظرتو ...

آره میده .

تو اصن میدونی همین که تو رو از دست داد خودش بزرگترین تقاصیه ک داده؟

ی روزی میفمه ک کیو از دست داد ک دیگ دیره. 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم