نامزدم خیلی بهم بد کرد هر چی خوبی کردم در جوابش بهم بدی کردی موقعیت خیلی خوبی داشتم ولی الان باید مهر طلاق بخوره بهم دیگه برام آخر خطه اگر طلاق بگیرم حتما این کارو میکنم الهی برای مادرم بمیرم ک همیشه دلش بمن خوش بود😭😭💔
فقط بگید قبل اینکه خودمو بکشم اون عوضی رو چیکار کنم ک نابود شه😭ترو خدا بگید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قبل اینکار حتما حتما سریال کره ای بازی مرگ رو ببین،۸ قسمته،راجب یه پسری هست که خودکشی میکنه و در عذابه وقتی میمیره تازه میبینه چقدر مادرش داره زجر میکشه....
ولی بدون پشیمون میشی تهش بدم پشیمون میشی فقط بسپاری ب خدا و سعی کن با پیشرفتت بچزونیشن ن ک بری خودتو بکشی تازه بدترررر میشه . هیچ انسانی ارزش نداره بخوای خودتون ذره ای آسیب بزنی چ برسه بکشی
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
پدرم موقعیتش خوبه میتونم همیشه تیپ بزنم و ولی حالم خوب نیست چیکار کنم خوب شم بدونه حالم خوبه😭بنظرتو ...
مطمئن باش تقاصشو پس خواهدداد
بقولی که میگن حواست باشه کسی پیش خدا ازت گلایه نکنه وبخاطر کارهای تو پیش خدا سربرسجده کرده وگریه نکنه که اه مظلوم همیشه گیراست..تو به خدابسپارو بیخیال باش رو حال خوبت تمرکز کن هی نگانکن که کِی تقاص پس میده چوب خداصدانداره شاید تو نفهمی ولی قطعا انتقامتومیگیره
پدرم موقعیتش خوبه میتونم همیشه تیپ بزنم و ولی حالم خوب نیست چیکار کنم خوب شم بدونه حالم خوبه😭بنظرتو ...
آره میده .
تو اصن میدونی همین که تو رو از دست داد خودش بزرگترین تقاصیه ک داده؟
ی روزی میفمه ک کیو از دست داد ک دیگ دیره.
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم