2777
2789
من خجالت نمیکشم ولی از درون ناراحت میشم حس بدی میگیرم بحث اصلا ازدواج نیس بحث طی این مرحلس

تازگی ها خیلی متلک میشنوم وخرد میشم موقعیت خانواده ام هم افتضاحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت برادرو پدره دیگه؟انقد حرف زدی پروندیش ی خوبین گفتو رفت بنده خدا

خلاصه ک بگو‌ سلیطه اعظم این جاست همین ها هستن بیبی چهار تا چهارتا برمیدارن اونوقت ما باید نون و ماستمونو بخوریم 😐والا بگو‌ گیر می‌کنه گلوت خفه میشی به حق علی

فدات عزیزم . انشالله خوشبخت بشی هر کی لایقته زود زود بیاد دستا بگیره ببره برات حلقه ازدواج بگیره

از مهمون وی آی پی ارتقا پیدا کردی شما ساق دوش شدی رفت تمام😂😂😂اصلا حرفی توش نیست

تازگی ها خیلی متلک میشنوم وخرد میشم موقعیت خانواده ام هم افتضاحه

خدا خودش عاقبتمونو بخیر کنه

ولی سعی کن زیاد تو جامعه باشی

هرچند من هستم ولی اونایی ک من میخوام منو نمیخوان اوناییم ک منو میخوانو من نمیخوام 😂

ولی در کل تاثیر داره

از مهمون وی آی پی ارتقا پیدا کردی شما ساق دوش شدی رفت تمام😂😂😂اصلا حرفی توش نیست

😂😂😂😂  بابا خوب برید تو پی وی بعد خبر بدید چی شد !بینیم این نی نی سایت حداقل برا یکی مفید بوده باشه 

خدا خودش عاقبتمونو بخیر کنهولی سعی کن زیاد تو جامعه باشیهرچند من هستم ولی اونایی ک من میخوام منو نمی ...

خوب من ام تو موقعیت تو هستم خواستگار دارم ولی اونی نیست که من میخوام 

ولش کن اینارو نوشت سلام😐چی بگم بهش ؟

خخخخ . وا خوب بگو سلام . بعد خودتا مختصر مفید معرفی کن . اونم معرفی کنه . اگه تا اینجا اکی بود ، بگو ایدی تلگرام بگیر برو اونجا صحبت کنید . بعد عکستونم داخل سکرت ۳۰ ثانیه ای بزارید  . اگه اوکی بود . در حد ۱ ماه چت صحبت بعددددد دیگه بیاد خاستگاری نیومد باهاش خدافظی کن . حرف +۱۸ زد در جا بلاک کن . بدون قصد ازدواجی نیست . حرف جرت پرت نزنیدا سرو سنگین باش دخترم . برو ببینم چه میکنی 

خخخخ . وا خوب بگو سلام . بعد خودتا مختصر مفید معرفی کن . اونم معرفی کنه . اگه تا اینجا اکی بود ، بگو ...

بجا این حرفا بلند شو بیا پی وی بگو من در جواب چی بگم چه گلی بریزم سرم 😐😕