2777
2789
پیدا میشه شانس داشتنی نیست به دست آوردنیه

فکر کنم حرف شما درست باشه ، با خودم میگم اگه کسی بخواد درموردم نظر بده میگه باید خودت یه کاری میکردی ولی کاری نیست که بتونم بکنم هر چی فکر میکنم میبینم واقعا هیچ کار خاصی نمیتونم بکنم.، نمیتونم برم آویزون یه نفر بشم ، نمیتونم ادا دربیارم ، به خدا نمیتونم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۴سالمهیه سن از محدوده شما کمتر😊دانشجو مامایی ام دیر رفتم دانشگاه تو رابطه نیستم از زندگیمم راضی ...

واقعا ای کاش یکی بود تو زندگیمون که واقعا دلمون رو خوش میکردیم بهش که یکیو داریم ودوستمون داره

فکر کنم حرف شما درست باشه ، با خودم میگم اگه کسی بخواد درموردم نظر بده میگه باید خودت یه کاری میکردی ...

عزیزم فن بیان و روابط اجتماعی و اخلاق خیلی تو رابطه مهمه من رفیق دارم خوشگله ولی متاسفانه بشدت مودیه تا حالا نتونسته حتی یه دوس پسر بگیره یه هفته بیشتر نمیتونن تحملش کنن خودشم قبول نمیکنه مشکل اخلاقشه ولی ماها که میبینیم میدونیم 

واقعا ای کاش یکی بود تو زندگیمون که واقعا دلمون رو خوش میکردیم بهش که یکیو داریم ودوستمون داره

تنهایی خیلی بده 

منم کلا از اول تنهام قیافه و ظاهرمم بد نیس ک بگم کلا جذب نمیشه کسی

ولی انگار بخت منو بستن😂

چشم خانوم ،شما فعلا خودت بیا سرجات ،خودت زندگیتو خفظ کن مواظب شوهرت باش😂😂

برو کنار من چند تا فحش ناموسی به این زنیکه چش سفیدی ک اومده درخواست دوستی داده بدم مگه خودش خواهر مادر ندارههههههه 😠😠😠

تنهایی خیلی بده منم کلا از اول تنهام قیافه و ظاهرمم بد نیس ک بگم کلا جذب نمیشه کسیولی انگار بخت منو ...

اره واقعا وقتی هر دختری رو میبینم که هم سن من هست ازدواج کرده خجالت میکشم🥹