2777
2789
عنوان

تا حالا شده

54 بازدید | 5 پست

تاحالا شده عقدو عروسی خودتون یا از کسی بشنوید بهم خورده ولی بعد ها بفهمید حکمتی داشته؟

خداادم بهتری گذاشت سرراه؟؟

اگه شده که تعریف کنید خیلی احتیاج دارم بشنوم امید بگیرم🫠

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

ما یکی از فامیلامون با یه آقایی عقد کرده بودن، متاسفانه سر یک موضوع کوچیک دعوا به خانواده‌ها کشید و در عصبانیت آقا پسر به خانواده دختر توهین کردن. در نتیجه جدا شدن. خانواده دختر خیلی ناراحت بودن. حدود ۴ سال بعد با یه آقایی ازدواج کرد ۱۰۰۰ برابر بهتر. کلا من هرکسی رو دیدم در مورد دوم موفق‌تر بوده. امیدوارم بهترین‌ها نصیبت شه عزیزم.

ما یکی از فامیلامون با یه آقایی عقد کرده بودن، متاسفانه سر یک موضوع کوچیک دعوا به خانواده‌ها کشید و ...

مرسی قربونت،همچنین🥹❤️

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حکمت رو نمیدونم ولی دختر خاله ام دقیقا یک هفته قبل عقدش یه دعوای خانوادگی پیش اومد و کنسل شد کلا.  یکی دو سال بعد با یه مرد خیلی خیلی بهتر و پوووولدار از اون قبلیه ازدواج کرد الان یه دختر ۶ ساله داره 

حکمت رو نمیدونم ولی دختر خاله ام دقیقا یک هفته قبل عقدش یه دعوای خانوادگی پیش اومد و کنسل شد کلا. ی ...

خداروشکر🥹

منم یک هفته به عقدم همچی کنسل شد وحال روحیم داغونه دعاکنید برام❤️