2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 31 پست
من یکیو دارم و الان عین یه بدبخت نشستم تو یه اتاق تاریک وتنهام😤اون یکییم نشسته داره فیلم میبینه.زند ...

هیچ کدومتون ناشکری نکنید اگرجای من بودید حضرت زینب براتون غصه میخورد 

یه پسر روانی مریض دارم از صبح تاشب یا کتکمون میزنه یا داره عربده میکشه 

شماها همتون خوشبخت هستید 

هیچ کدومتون ناشکری نکنید اگرجای من بودید حضرت زینب براتون غصه میخورد یه پسر روانی مریض دارم از صبح ...

عزیزم🥺🥺🥺

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم🥺🥺🥺

الان دیووونگی پسرم به اوجش رسیده کارمون شده گریه ازصبح تاشب 

کارمون شده خرج کردن براش از صبح تاشب 

کارمون شده معذرت خواهی از همسایه ها از صبح تا شب

الانم بدنمون مثل الو سیاه شده 

خدا لعنت کنه این زندگی رو 

اهای مردم ناشکری نکنید که خدا اگربخواد بیچارتون کنه براش مثل اب خوردنه 

الان دیووونگی پسرم به اوجش رسیده کارمون شده گریه ازصبح تاشب کارمون شده خرج کردن براش از صبح تاشب کار ...

خب آخه چرااااا.چندسالشه ؟بخاطر چی این کارو می‌کنه حتی حرمت پدر و مادرم نگه نمیداره 🥺😔

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
عزیزم🥺🥺🥺

الان دیووونگی پسرم به اوجش رسیده کارمون شده گریه ازصبح تاشب 

کارمون شده خرج کردن براش از صبح تاشب 

کارمون شده معذرت خواهی از همسایه ها از صبح تا شب

الانم بدنمون مثل الو سیاه شده 

خدا لعنت کنه این زندگی رو 

اهای مردم ناشکری نکنید که خدا اگربخواد بیچارتون کنه براش مثل اب خوردنه 😭😭😭😭

خب آخه چرااااا.چندسالشه ؟بخاطر چی این کارو می‌کنه حتی حرمت پدر و مادرم نگه نمیداره 🥺😔

حرمت چیه 

بچه مریضه اتیسم داره 

ای خدا همین الان که دارم تایپ میکنم داره نیشکون میگیره 

عربده میکشه

مردای دور و بر من که وقتی منتشونو میکشم بدتر قهر میکنن😆😆😆 شوهر تو چجوریه؟ خوشش میاد نازشو بکشی؟

😂😂نه قهر نمیکنه اصلا 

وقتی نازشو میخرم  اولش یکم مقاومت می‌کنه که جدی باشه 

مثلا میگه کارت خیلی اشتباه بود و این رفتارت رو عوض کن و...

ولی بعدش دیگه میبخشه قهر نمیکنه 😂

حرمت چیه بچه مریضه اتیسم داره ای خدا همین الان که دارم تایپ میکنم داره نیشکون میگیره عربده میکشه

آهان فکر کردم بالای۲۰ساله ...چی بگم هرکسی یه ناراحتی و مشکلی داره.خدا به همون کمک کنهه

۱۱سالشهذبرای پنج دقیقه. استراحت وخواب دارم به خدا التماس میکنم دیگه بریدم دیگه داغووونم

خوانوادت کنارت نیستن ؟ نمیشه بیان کمک کنم تو استراحت کنی