2789
عنوان

ویدا افشار

3550 بازدید | 35 پست

بچه ها به شک افتادم که مرده یا نه.

هیچ عکسی ازش منتشر نشد 

اصلا انگار جدی نبود 

هیچ خاله عمو خانواده نبود 

میگن قبل مرگش چند روز قبل خونه به املاک در ترکیه معامله کرده

من استوری دوستاش میبینم میرن سر خاک

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کنننننن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اخه اینا کین 

اینا چین ک شماها گنده میکنی 

علم داره نه 

شخصیت دارن نه 

خانواده دارن نه 

نعلوم نیست کین چین تا همه چیشونم انداختن مجازی ب نظرت اینجور ادما ارزش پیگیری دارنا وقتت خیلی ارزشمنده نکن

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

ببخشید ولی چه اهمیتی داره؟!  

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

آره ولی خیلی عجیبه همه چیز مخفی بوده حتی میگن تو سرچ بهشت زهرا هم نیسا

طول میکشه تا سایت بهشت زهرا به روز میشه 

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

میعنی تو سایت بهشت زهرا هم اسمش نیست

البته اونم بهشت سکینه کرج هست

به نظرت چه دلیلی داره بخاد این کار رو کنه خب اگه بخاد بره ترکیه یا هر جای دیگه میره  چه لزومی به این کارا داشت

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
به نظرت چه دلیلی داره بخاد این کار رو کنه خب اگه بخاد بره ترکیه یا هر جای دیگه میره چه لزومی به این ...

به نظر من طبق شنیده ها و اطلاعاتتم 

شاید کسی قصد پخش کردن چیزی ازش داشته و خواسته با این کار متوقفش کنه