2777
2789
عنوان

بیاین گپ بزنیم😊

57 بازدید | 12 پست

من کلا تاپیک نمیزنم زیاد چون درگیر درس و زندگیم ولی امروز واقعا بیکار بودم هی دارم تاپیک میزنم😂😂 تاپیک قبلم رو هم برید سوالی داشتید بپرسید جواب بدم🧨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی کار میکنی سید😂😂

عای هیچی سیدددد... میگرنم شروع شدهههه

هیچ بازیگری ام نمیره هیچ کاری بکنه من برم فضولی کنم تو زندگیششش

خستمممم

توچی سید؟🥲🤡

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
جدیدا سایت خیلی خلوت شده. یه مدتی هیجانی بود الان کسی چیزی نمیگه . حتی آقایون بیکار سایتم پیداشون ن ...

یه سوال کاربرا چه مشکلی با آقایون دارن ک بیان نی نی سایت؟ بنظر من ک خیلیم خوبه اگه احترام باشه. تو جامعه ای ک همیشه دو جنس از هم جدا بودن و آشنایی با روحیات هم ندارن نظرات همدیگه رو میفهمن

عای هیچی سیدددد... میگرنم شروع شدهههههیچ بازیگری ام نمیره هیچ کاری بکنه من برم فضولی کنم تو زندگیششش ...

جررر😂😂😂😂 والا من درگیر امتحانات دانشگاه بودم سید تازه یکم راحت شدم. من کلا حوصله بازیگرا و زندگی شخصی ادمای معروفو ندارم😂😂

جررر😂😂😂😂 والا من درگیر امتحانات دانشگاه بودم سید تازه یکم راحت شدم. من کلا حوصله بازیگرا و زندگی ...

نه من مسئول فساد زندگی آدمای معروفه

پشمام سید...تو ازم بزرگتریییی، من هنوز به مرحله امتحانای دانشگاه نرسیدم🥲😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍