2777
2789

دخترم امروز بردم بهداشت میگن رشد نکرده....۶ ماهگی ۹۵۰۰ بود....قدشم ۶۸.....الان شده ۹۷۰۰ قدشم....۶۹....دور سرشم میگن یه مقدار زیاده....۴۶ هستش....خیلی نگرانم کردن....ماه پیش میگفتن وزنش زیاده.....این ماهم میگن وزن نگرفته ببرش دکتر.....دور سرشم از یه طرف نگرانم کرده.....خیلی ناراحتم🙁🙁🙁😔😔

میشه دور سر نی نی هاتون تو هفت ماهگی بگین

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت توی نمودار کارت بهداشت نگاه کن. ببین 46از نمودار بیرون میزنه یا خیر?اگر طبیعیه نگران نباشید. بعضی از بچه ها کلا سرشون درشته

احتمالا فرزند شما کلا درشته. چون ماشالا وزنش هم بالاست

خدایا شکرتتتتت
شما خودت توی نمودار کارت بهداشت نگاه کن. ببین 46از نمودار بیرون میزنه یا خیر?اگر طبیعیه نگران نباشید ...

از نمودار زده بیرون...

شما خودت توی نمودار کارت بهداشت نگاه کن. ببین 46از نمودار بیرون میزنه یا خیر?اگر طبیعیه نگران نباشید ...

وزنشم میگن اضافه نکرده....نمودارش صعودی نیست

ماه قبلش و موقع تولد چقد بود?پسر من موقع تولد 35بود

اینم ۳۵ بود....ماه قبلشو بهم نگفت....ممکنه مشکلی داشته باشه....وزنم نگرفته خیلی نگرانم....

وزنشم میگن اضافه نکرده....نمودارش صعودی نیست

وزنش اصلا اشکال نداره. وزن همینطوره بالا پایین داره. بچه تو این سن به خاطر دندون وزن حتی کم هم میکنه.به نظر من شما یک ماه دیگه صبر کنید برا 8ماهگی اگر دیدید باز وزن نگرفت اونموقع اقدام کنید.

چون الان وزنش خوبه

خدایا شکرتتتتت
اینم ۳۵ بود....ماه قبلشو بهم نگفت....ممکنه مشکلی داشته باشه....وزنم نگرفته خیلی نگرانم....

انشالا که چیزی نیست. 

به نظرم اول از همه خودتون توی خونه دور سرش رو بگیرید چون بهداشت اشتباه زیاد میکنن. اگر دیدید همون 46هست. یه دکتر ببرید ضرر نداره. خیال خودتون هم راحت میشه

خدایا شکرتتتتت
وزنش اصلا اشکال نداره. وزن همینطوره بالا پایین داره. بچه تو این سن به خاطر دندون وزن حتی کم هم میکنه ...

ممنون گلم...دکتر خودش ۶ ماهگی قد و وزن و دور سرشو چک کرد....گفت خوبه ....برو ۹ ماهگی بیا....ولی بهداشت یه بار ۶ ماهگی وزن کرد گفت زیاده برو دو هفته دیگه بیا....بعد تو اون دو هفته هم رو ۹.۵ مونده بود....الانم که ۷ تموم شد ۹۷۰۰ شده....باز میگن بیار برا کنترل وزن....وزنگیری این ماهش کم شده....