2777
2789
عنوان

بچه فضول جاریم

752 بازدید | 44 پست

اسم پسرمو میخوام بذارم دایان

من ده تا اسم پیشنهاد دادم و شوهرم اینو انتخاب کرد 

دیشب بچه جاریم که نه سالشه، گفت من میخوام چیز دیگه صداش کنم. گفتم چی؟ گفت مهراد.  (اسم انتخابی مادر همسرم که من خوشم نیومد)

گفتم نه!!  وقتی اسمش دایان هست، باید همه دایان صداش کنن وگرنه خود بچه هم ناراحت میشه.

بچه رفت به همسرم گفت، به ترکی وایستا چی میشه، همسرم گفت میشه دایان، گفت واسه بچه اشتباه نمیشه،  همسرم خندید و چیزی نگفت...

خانواده همسرم ترک هستن ولی سالهاست اومدن شهر ما و اکثرشون فارسی حرف میزنن و من معنی ترکیش برام مهم نبود، جنبه بین المللی اسم برام مهم بود چون احتمالا مهاجرت کنیم یا حداقل بچه رو بفرستیم.

اصلا خوشم نیومد،  بچه ۹ ساله که خودش ترکی بلد نیست رو چه به این فضولیا...

حتما یا مادرشوهرم یا جاریم یادش دادن...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله مشخصه ک اونا یادش دادن .

مهم نباشه برات . از الان کاری ک دلت نخاد رو انجام بدی پر رو میشن .

من ب همسرم و خانوادش همیشه گفتم .

اسم با مادره ، فامیل با پدر 

اگر خیلی دلشون میخاد میتونن اسمو انتخاب کنن ولی اون وقت فامیلی من باید روی بچم باشه 🤪 

و دیگه درباره اسم نظر ندادن 😇 

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

مهراد در زبان آلمانی معنی بدی دارههمسرمم این اسمو دوست نداشت

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

چه بچه بی تربیتی از الان قاطی خاله زنک بازی ها شده عزیزم هر چی خودت میپسندی بزار اتفاقا با این کارت دیگه تو چیزهایی که بهشون ارتباط نداره دخالت نمی کنند.

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
بله مشخصه ک اونا یادش دادن .مهم نباشه برات . از الان کاری ک دلت نخاد رو انجام بدی پر رو میشن .من ب ه ...

نمیدونین که چقدر واسه اسم منو عذاب دادن 

اولش میخواستن اسم یکی از مُرده هاشون که قدیمیه بذارن

رو مخ همسرمم رفته بودن و راضیش کرده بودن.

من دیگه حالم بد شد و همسرم حال منو که دید از لیست من انتخاب کرد