2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم وابسته م به شوهرم ولی باید جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 52 پست
انقده برای خودت وقت بذار انقد خوددوستی داشته باش تا کسی بهت اهمیت نمیده رو خودبخود ول کنی مث یه نوزا ...

من خود دوستی خیلی واسم سخته و هیچ لذتی درش ندارم مثلا اصلا لذت نمیبرم هی کرم ب صورتم بزنم دوست دارم لباس راحت بپوشم کاش یکم من یدد میگرفتم خود دوستی رو 🥲🥲🥲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خودتو دوست داشته باش واسه خودت ارزش قائل شو باشگاه برو روتین پوستی داشته باش آهنگ شاد گوش بده کتاب ب ...

اصلا دست و دلم به هیچی نمیره دیشب بچه ها را بردم رستوران این غذا برام خون بود حتی زنک زدم گفتم بخاطر بچه ها بیا نیومد

با منطق پیش برو با احساساتت پیش نرو اینی که الان باهات اینطور رفتاری داره 

فک کن با خودت ببین ارزشش رو داره احساست رو خرجش کنی؟

متنفرم از این مردایی که اینطورین😭

کامل درکت میکنم خودم همینطوری بودم‌کم کم باهاش بهم زدم الان حالم بهتره 

وقتی تموم شد عکس و فبلماشو پاک کردم پیامای تل .... رو پاک کردم و همین کارایی ک گفتم‌مث آهنگ گوش دادن اینا رو پیش بردم و الان حالم خوبه ی ۵ ۶ ماهی میشه ک ...

با منطق پیش برو با احساساتت پیش نرو اینی که الان باهات اینطور رفتاری داره فک کن با خودت ببین ارزشش ر ...

گذشتن از کسی که دوسش داری خیلی سخته من بدجور وابسته یه آقایی هستم ولی واسه اون مهم نیست و چند روزه کات کردیم حالم بده حتی بهش پیام دادم اما براش مهم نبود 

گذشتن از کسی که دوسش داری خیلی سخته من بدجور وابسته یه آقایی هستم ولی واسه اون مهم نیست و چند روزه ک ...

حق با توئه رفیق واقعا سخته منم همینطوری بودم

ولی ووقتی میبینم اینطوریع چیکار بباید بکنم؟

نباید خودمو بیشتر از این کوچیک کنم 

باید خودمو دوست داشته باشم

نمیدونم چرا همش حس میکنم دوسم داره ولی دچار تنوع طلبی شده

نمیدونم چی بگم.سعی کن ب خودت بیایی.شاید اگه کمتر بهش فکر کنی بیاد سمتت اصن

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی