2777
2789
عنوان

خواهر بددهن

224 بازدید | 13 پست

سلام من یه خواهر هفده هجده ساله دارم که برای منافع خودش راحت دروغ میگه بلده چطور خانواده رو عصبانی کنه ناسازگاره حتی ظاهرا درس میخونه حرص و جوش درس میزنه بیشتر میخوابه اهنگ گوش میده هر چی از دهنش دربیاد میگه پدرمم بهش سخت گیری نمیکنه که از پدرم متنفر نشه واقعا چطور باید باهاش رفتار کرد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پدرت خوب فهمیده چیکار کنه

خب منم گیر نمیدم بهش ولی اگر کوچیکترین حرفی بزنی که ظرف کمتر کثیف کن شروع میکنه به بددهنی و حرفای چرت و پرت منم ازدواج کردم خونه پدرم یه روز بمونم دائم میگه تو مزاحمی تو شوهر کردی برو بیرون و... در صورتیکه خودم به زندگی میرسم یخچال فریزر پر می کنم و تمیز کاری و ... به جای اینکه قدر بدونه از چرت و پرتا و بی احترامی هاش واقعا دلم میشکنه خیلی سال هم هست که مادرمون فوت شده 

والا مام هفده سالمونه به خانواده احترام میزاریم البته اونام از اول بهمون بد دهنی اینا نکردن کلا عادت ...

واقعا خوش ب حال خانواده هایی که بچه های فهمیده دارن 

خب منم گیر نمیدم بهش ولی اگر کوچیکترین حرفی بزنی که ظرف کمتر کثیف کن شروع میکنه به بددهنی و حرفای چر ...

ب نظرم فقط باهاش رفیق شو.سن حساسی داره.مادرتم فوت شده

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
یکم باهاش مهربون باشین بهش احترام بزارین خودش متوجه کار اشتباه خودش بشه

همه راه هارو رفتم مهربون باشی دنبال سواستفاده س تند هم برخورد کنی ادم عصبی میشه از چرت و پرتاش 

یکم باهاش مهربون باشین بهش احترام بزارین خودش متوجه کار اشتباه خودش بشه

اخلاق بدی که داره راحت فتنه گری میکنه که بخاطر بددهن بودنش بابا چیزی بهش نگه یا از اخلاق خوب پدرمون سواستفاده می کنه نه کار مفیدی میکنه نه درسی میخونه نمیشه باهاش حرف زد اصلا گوش نمیده 

اخلاق بدی که داره راحت فتنه گری میکنه که بخاطر بددهن بودنش بابا چیزی بهش نگه یا از اخلاق خوب پدرمون ...

ولش کنین خواهر من ۱۳سالشه وقتی کار بدی میکنه همه باهاش قهر میکنیم حرف نمی‌زنیم خودش میاد منت کشی دیگ تکرار نمیکنه بنظرم باهاش سرسنگین باشین یه مدت

خیلی سخته نمیدونم چیکار کنم اعتماد کنه خیلی بد دل میشکنه

یچی ک دوس داره براش بخر تا ذوق کنه.اصن ب خودش بگو چیکار کنم باهم رفیق شیم

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
یچی ک دوس داره براش بخر تا ذوق کنه.اصن ب خودش بگو چیکار کنم باهم رفیق شیم

میدونی اینجوری ساده نیست یساعت یا چندساعت خوبه بعد کلا هر خوبی که بهش کردی یادش میره حرمت شکنی می کنه چون من بزرگترم خب پدرم از من توقع داره بسازم ولی خیلی کار سختیه کم اوردم