2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم 😭

114 بازدید | 9 پست

کات کردیم یه هفته اس،حالم خیلی بده همش چکش میکنم الانم چند ساعته انلاینه😭😭خیلی دوس دختر داشته میترسم  بهشون برگشته باشه😭😭رابطمون لانگ بود فقط یه بار دیدیم همو

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه حس بدی  

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
۱۵ سالته چنین تفکری داری؟خیلی داشته؟چهار روز دیگک عشق ب وجود میومدبیماری پوستی میگرفتی میفهمیدی چ خب ...

خیلیاشونو برام تعریف کرده بود..مثلا میگفت دو سال با یکی بودم بعدش دوسال نامزد کسی دیگه بودم و چندتای دیگه،،میگفت اینا برا گذشته اس تورو برا زندگی میخام فامیل دورمون بود

خیلیاشونو برام تعریف کرده بود..مثلا میگفت دو سال با یکی بودم بعدش دوسال نامزد کسی دیگه بودم و چندتای ...

بابا این لایه من که نمی‌شناسمش ولی طبق گفته خودت به این نتیجه رسیدم اذیت میشی باور کن الان دو سه روز اذیت سی بهتر از اینه که یه عمر اذیت بشی این هنوز تو فکر دختر بازیه کسی که از دور نگاه می‌کنه بهتر میبینه کاش دیگه چکش نکنی

بابا این لایه من که نمی‌شناسمش ولی طبق گفته خودت به این نتیجه رسیدم اذیت میشی باور کن الان دو سه روز ...

حالم خیلی بده اجی فکر خودکشی زده به سرم😭😭😭اینکه چرا الان انلاینه

حالم خیلی بده اجی فکر خودکشی زده به سرم😭😭😭اینکه چرا الان انلاینه

واای خدای من توروخدا بیخیال آخه چرا خودکشی اونم واسه خاطر یه پسر دختر باز بابا خودت داری حدس میزنی که شاید داره با یه دختر چت می‌کنه این آدم سی و چند سالشه و دیگه شخصیتش شکل گرفته اونم به عنوان یه پسری که دختر بازه آخه یه لحظه به این فک کن حتی فکر خودکشی واسه خاطر یه همچین آدمی به سرت بزنه درسته؟ بیخیالش شو به وقتش یکی که لیاقتت رو داره سر راهت قرار میگیره انشالله