2777
2789

موم برای بدن بهتره 

من یه ظرف کوچک موم سرد میگیرم سه ماه بسمه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وکس درد کمتر داره ولی خداشاهده نمی ارزه انق درد . لیزر کن . درسته اونم تا اخر عمر هس ولی شارژش سه ماه ب سه ماهه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد نداره؟

داره مثل بند انداختنه دردش 

اگه درد نمیخوای کرم موبر بزن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وکس درد کمتر داره ولی خداشاهده نمی ارزه انق درد . لیزر کن . درسته اونم تا اخر عمر هس ولی شارژش سه ما ...

لیزر قبلا رفتم اصلا نتیجه نگرفتم ول کردم زمستون حالا تحقیقات میکنم در مورد دستگاش میرم ولی واسه الان موندم چیکار کنم تابحال ن وکس ن موم استفاده نکردم بنظرت دو کیلو وکس بخرم برای چند مدتم میمونه؟

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

داره مثل بند انداختنه دردش اگه درد نمیخوای کرم موبر بزن

پس من اینقدر تحمل ندارم😫

کرم موبر حساسیت دارم نمیتونم استفاده کنم الان فقط میتونم از ژیلت استفاده کنم 

لیزر قبلا رفتم اصلا نتیجه نگرفتم ول کردم زمستون حالا تحقیقات میکنم در مورد دستگاش میرم ولی واسه الان ...

خیلی میمونه بابا. کم کم پنج بار

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

عزیزم من از همه راه استفاده کردم هیچ فایده ایی نداشت و بسیار پوست حساسی داشتم و سریع جوش میزدم 

ولی از طریق موم اپلاسیون میکنم روز اول قرمزی داری ولی رفته رفته از بین میره و اصلا حساسیتی نشون نمیده چند بار تکرار کنی حجم موهاتون خیلی کم میشه میزان درد فقط اولشه و رفته رفته درد کم میشه و قابل تحمله منی که از دردش واقعا میترسیدم ولی خیلی خوب بود پوست من نرم شد دو هفته اپلاسیون کردم اما از یه تار مو😂🌼

و اینکه من از وکس موم هردو استفاده کردم درد هردو یکیه و اینکه برای بار اول آرایشگاه خوب برو..

پس من اینقدر تحمل ندارم😫کرم موبر حساسیت دارم نمیتونم استفاده کنم الان فقط میتونم از ژیلت استفاده کن ...

بخدا درد موم ادمو زجر کش و ذره ذره پیر میکنه 

ب خودت درد نده بخدا 

من رفتم لیزر فقط زیر بغل و بیکینی و دست 

خداییم درد داشت ولی لااقل ماهی ی بار بود 

اونم پنج دقه 

بعد هشت جلسه هم س ماه ی بار میری 

ی جا خوب پیدا کن 

تیتانیوم خوب ج میده

عزیزم من از همه راه استفاده کردم هیچ فایده ایی نداشت و بسیار پوست حساسی داشتم و سریع جوش میزدم ولی ا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت😍🩷

بخدا درد موم ادمو زجر کش و ذره ذره پیر میکنه ب خودت درد نده بخدا من رفتم لیزر فقط زیر بغل و بیکینی و ...

ممنون عزیزم منم چهار پنج جلسه رفتم لیزر آخرین بار سوختم و دیدم تغییر نکردم دیگه نرفتم این سری دنبال ی جای خوب و دستگاه خوب بودم ک برم 

2790
2778
2791
2779
2792