2777
2789
عنوان

حستون ب پبامای این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من تازه کات کردم از هرچی چت و پسر عشق و عاشقی متنفرم و این سه چهار ماه گذشته چیکار کنم؟ انگار ...

منم همینطور،یک ماه نیست کات کردم،فوری رفته یه دختره رو فالو کرده اونم همینطور، دیگه بد از چشم افتاده

حالم از هرچی عشق و عاشقی و پسره بهم میخوره:))

ببخشید ولی حالم بهم خورد از حرفاش بخاطر وابستگی نمون توی رابطه، چون مشکلاتی که الان اذیتت میکنه بعدا ...

چرا حس بدی گرفتی؟رک بگو

اره همینکارو میکنم فقط وابستگی اذیتم ک اونم داشت عادی میشد تا اینکه پیام داد

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
منم همینطور،یک ماه نیست کات کردم،فوری رفته یه دختره رو فالو کرده اونم همینطور، دیگه بد از چشم افتاده ...

اصلا چت پیامای کسای دیگر رو میبینم اون عوضی میاد جلو چشمم، بعضی از آدما میرن یه حس خوب از خودشون به جا میزارن، این یه حس بد بهم منتقل کرد، مال منم رفته با کسی دیگه، همونی ک از دم مرام و معرفت میزد خودش تو معرفت گل کاشت

منم همینطور،یک ماه نیست کات کردم،فوری رفته یه دختره رو فالو کرده اونم همینطور، دیگه بد از چشم افتاده ...

داشتم از دلتنگی میمردم بهش پیام دادم بعد چند ماه سنگ رو یخ شدم گفت نمیخوامت اشتباه کردم 

چرا حس بدی گرفتی؟رک بگواره همینکارو میکنم فقط وابستگی اذیتم ک اونم داشت عادی میشد تا اینکه پیام داد

وابستگی بعد یه مدت جدایی عادی میشه

والا هر کی اینجوری دیدم حرف زد فقط حرف بود حرفاش، توی رفتارش هیچ وقت ندیدمش

تو چطور فکر میکنی 

اصلا چت پیامای کسای دیگر رو میبینم اون عوضی میاد جلو چشمم، بعضی از آدما میرن یه حس خوب از خودشون به ...

اونم برای من گریه میکرد،هیچ وقت باور آدم نمیشه،میره تو شوک که چطور تونست این کار رو کنه

بگردم برای دلت ،چی کشیدی خواهر

درکت میکنم سخته

غصه نخور،امیدوارم به بهترین ها تو زندگیت برسی جوری که حتی یادش نیوفتی:))

وابستگی بعد یه مدت جدایی عادی میشهوالا هر کی اینجوری دیدم حرف زد فقط حرف بود حرفاش، توی رفتارش هیچ و ...

فکرم قروقاطی‌بود‌نتیجه‌گیری‌نمیکرد که تاپیک زدم

اونم برای من گریه میکرد،هیچ وقت باور آدم نمیشه،میره تو شوک که چطور تونست این کار رو کنهبگردم برای دل ...

فدات عزیزدلم 

انشالله توام به زودی دلت شاد بشه و بهترین ها برات رقم بخوره

منظورم نسبت به حرف بودکه نشون می‌داده دوست داشتن رو واقعا یا فقط حرفش رو میزده

من واقعا نمیتونم‌تشخیصش بدم چون کلا اعتماد ب یکی برام خیلی سخته🥲