2821
2789
عنوان

حالم گرفته

236 بازدید | 11 پست

سلام من یه هفته زایمان کردم.چند روزی هست حالم گرفته.حوصله هیچ کاری رو ندارم.

دلم فقط میخواد گریه کنم.

کسی بوده اینجوری بوده باشه؟؟

چکار کردین حال روحیتون بهتر شد؟؟

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم افسردگی پس از زایمان گرفتی همه میگیرن به شوهرت بگو بهت توجه کنه،همه خانوما تا ده روز بعد زایمان این اتفاق براشون میفته و بعدش خوب میشن اما اگه مواظب نباشی بهت توجه نکنن روت میمونه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزیزم افسردگی پس از زایمان گرفتی همه میگیرن به شوهرت بگو بهت توجه کنه،همه خانوما تا ده روز بعد زایما ...

شوهرم که میگه بیا بریم مسافرت حالت بهتر بشه.ولی هنوز دخترم کوچیکه.

هروقتم گریم میگیره باهام حرف میزنه. سبک تر میشم.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
شوهرم که میگه بیا بریم مسافرت حالت بهتر بشه.ولی هنوز دخترم کوچیکه. هروقتم گریم میگیره باهام حرف ...

خب پس درکت میکنه خداروشکر،اگه میتونین جاهای نزدیک برین که هم حالت عوض شه هم دخترت اذیت نشه،ایشالله چند روز دیگه خوب میشی عزیزم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
سريع بريد دكتر . اگه همين الان مشكلو حل نكنيد خيلي سخت ميشه. اين حالت خيلي خيلي طبيعيه ولي حتما بايد ...

روانشناس برم؟؟

خب پس درکت میکنه خداروشکر،اگه میتونین جاهای نزدیک برین که هم حالت عوض شه هم دخترت اذیت نشه،ایشالله چ ...

امیدوارم.تو شهر غریب دست تنهام.انشالله زودتر روحیم مثل قبل بشه.

روانشناس برم؟؟

من بودم روانپزشك ميرفتم ! توي تمام كشور هاي توسعه يافته بعد از زايمان توي همون بيمارستان روانپزشكه همونجارو ميارن مادر رو ويزيت ميكنه باهاش حرف ميزنه بدون اينكه خوده مادر بخواد ! يعني پروسه زايمانه !  ولي توي ايران اين مشكلو اصلا جدي نميگيرن. شما هم يه روانپزشك برو به نظرم خيلي سريع مشكلت حل ميشه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
امیدوارم.تو شهر غریب دست تنهام.انشالله زودتر روحیم مثل قبل بشه.

زود خوب میشه ،چند روز دیگه خوب میشی عزیز دلم