2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده

232 بازدید | 9 پست

از شهرستان که عموش یه جعبه زرد آلو داده زن عموشم زردآلو داده گفت بدم به مامانمینا که پخش کنه به بچه ها منم گفتم هر جور راحتی گفت خب نظر بده گفتم خب هر چی صلاح میدونی. والا بخوام نظر بدم پیش خودش میگه این چقدر خسیسه دلش نمیاد به مامانم چیزی بدم. در صورتی که مامانشم درخت زردآلو داره ولی صداشم درنیاورد که یه مشت بهمون بده.

ببین این مردا اگه مادرشون اینا رو بندازه بیرونم بازم میخانش

مرد ارزش هیچی نداره همه یکی آن همه کثیفن

ولی چون ضاهرن

طول میکشه تا بفهمی چه مردی هست ولی همه سر و ته یکی هستن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب اگه عمو به این نیت فرستاد دیه نظر شما چرا مهمه🥲

عمو زردآلو رو به ما داده نگفته ببر به مامانت یا خواهر برادرات پخش کن.شوهرمم زنگ زد که بگه مثلا اینا زیاده ببرم اونا بخورن

ببین این مردا اگه مادرشون اینا رو بندازه بیرونم بازم میخانشمرد ارزش هیچی نداره همه یکی آن همه کثیفنو ...

اصلا هر کسی چیزی زیادی به ما بده سریع یاد مامانش میوفته که ببرم بدم

اشکال ندار دو روز بمونن خراب میشن.بد بقیه بخورن

خوندی که من از همون اول چیزی نگفتم منظورم اینه حتی نگفت یه ذره برای خودمون بیارم بقیه رو بدم بره کلا گفت ببرم

اصلا هر کسی چیزی زیادی به ما بده سریع یاد مامانش میوفته که ببرم بدم

فک کن مال من مامانش هنوز نامزدیم میوه شیرینی میاره دزدکی میخوره یه اینم نمیده این باز میوه میبره میده اون بخوره

۳ روز مریض شد ازش پرستاری کردم الان خودم ازش گرفتم به من میگه برو بمیر گوشی رو روم قطع میکنه تو این دنیا فقط ارزش خودت رو بدون مردا ارزش ندارن الان صورتم خیسه از اشک فک کن از خودش گرفتم به من میگه برو بمیر هم