2777
2789
رفته بودیم براش کفش بگیریم رفت دست گذاشت رو به کتونی بچه گونه صورتی به مغازه دار گفت آقا از این مدل ...

عزیزم خدا حفظش کنه😍

اصلش همینه حتی فلاسفه و روانشناسای قدیمی هم دوره کودکی رو تا ۱۸ سالگی توصیف کردن اونوقت تو این عصر که همه دنیا دارن پیشرفت میکنن این پدر مادرا برگشتن به عصر حجر طفل معصومو ۱۴ سالگی وارد دنیای پرچالش بزرگسالی کردن .بزاریم بچه هامون بچگی کنن. وقت برای بزرگسال کردنشون و انداختن مسئولیت زندگی رو شونه های کوچیکشون زیاده

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
زنده باشی قشنگم . این ماییم که با افکار و اعمالمون دنیا رو میسازیم. اگر همه یکم از عقل وشعوری که خد ...

این بچه ها، تو کودکی پیر میشن. نه تنها با یه مرد، باید با یه طایفه زندگی کنن. تو اوج جوونی تبدیل میشن به یه مُرده ی متحرک، افسرده و خسته. خدا از پدرو مادرشون نگذره

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.