2777
2789
یعنی یکسال از دخترم بزرگتره😳😳😳خدا منو بکشه تیکه تیکم کنه. برم زیر ۱۸ چرخ زنده زنده آتیش بگیرم . ا ...

از دختر من یکسال کوچکتره😨

دخترم هنوز دور وسایل صورتیه یک لحظه هم نمبتونم فکرشو بکنم بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یکسال از دخترم بزرگتره😳😳😳خدا منو بکشه تیکه تیکم کنه. برم زیر ۱۸ چرخ زنده زنده آتیش بگیرم . ا ...

حالا تو‌چرا کشتار دسته جمعی راه انداختی. بیخیال😂😂😂

پدرو مادرای بی فرهنگی که دختر و اولاد خساب نمیکنن و فقط دنبال اینن که با سپردن طفلای معصومشون دست یه نر، یه نون خور از سرشون باز کنن؛ همیشه بوده و هست و‌خواهد بود متاسفانه😔

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

خدانکنه دختر

اگه تو این سن شوهرش بدم بمیرم بهتره. حتی از تصورش بدنم گر میگیره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
از دختر من یکسال کوچکتره😨دخترم هنوز دور وسایل صورتیه یک لحظه هم نمبتونم فکرشو بکنم بخدا

الهی . این دختر الان ذوق داره نمیدونه چه بلایی سرش اومده .

خدا برات نگهش داره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
نه خب میگم اگه ۱۴ سالگی شوهرش بدم 🤭مرداد ماه میره تو ۱۴ سال میخوام براش عروسک روسی سفارش بدم حتی فک ...

نه بابا اخه تا زیر ۱۸ سن ازدواج نیست!تازه ۱۸به بعدهم باارفاق وگرنه زیر ۲۰ و ۲۱ بچه هستن 

خداحفظش کنه 

بعد عروس خانم راضی بود و خوش حال؟یانه؟

اصلا طفلی عقلش میرسه که بخواد خوشحال باشه یا ناراحت؟؟؟؟😢

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

حالا تو‌چرا کشتار دسته جمعی راه انداختی. بیخیال😂😂😂پدرو مادرای بی فرهنگی که دختر و اولاد خساب نمیک ...

نه خو گفتم اگه شوهرش بدم😅😅😅

اصلا نمیتونم همچین پدر مادرایی رو درک کنم. نمیدونم شاید فرهنگشون اینو میپذیره. ولی برای من حتی تصورش هم ترسناکه

نه خو گفتم اگه شوهرش بدم😅😅😅اصلا نمیتونم همچین پدر مادرایی رو درک کنم. نمیدونم شاید فرهنگشون اینو ...

خدا حفظ کنه دختر گلت و.‌ ومادرهای مثل شمارم خدا تکثیر کنه انشالا🙏😍

نه بابا اخه تا زیر ۱۸ سن ازدواج نیست!تازه ۱۸به بعدهم باارفاق وگرنه زیر ۲۰ و ۲۱ بچه هستن خداحفظش کنه

هعی چی بگم 😔 دلم میگیره برای این طفل معصوما

اصلا طفلی عقلش میرسه که بخواد خوشحال باشه یا ناراحت؟؟؟؟😢

ادم می مونه واقعا چی بگه !

خیلی ناراحت کنندس 

اخه گاهی می بینی متوجه نیستن فکرمی کنن زندگی همین خنده ها وبیرون رفتنای اولشه باید برن توی زندگی تاتازه بفهمه  باوجودبچگی مسئولیت پذیربودن و سختی کشیدن یعنی چی!

الهی . این دختر الان ذوق داره نمیدونه چه بلایی سرش اومده .خدا برات نگهش داره

رفته بودیم براش کفش بگیریم رفت دست گذاشت رو به کتونی بچه گونه صورتی 

به مغازه دار گفت آقا از این مدل بزرگشو  دارین

گفت نه عین اینو ندارم ولی شبهیشو دارم مشکی رنگ 

گفت نه صورتی میخام مغازه دار هم گفت خانم شما بزرگ شدی از صورتی بیا بیرون 😅😅،ما مرده بودیم از خنده خودش هم خندید 

نه قدش بلنده و گرنه عقلش بچه س تازه یکساله به بلوغ رسیده 

یعنی بعضی پدرمادرا چه فکری میکنن بچه اینقدری رو میسپرن دست یه مرد که شوهرداری کنه😱😳😐

خدا حفظ کنه دختر گلت و.‌ ومادرهای مثل شمارم خدا تکثیر کنه انشالا🙏😍

زنده باشی قشنگم . این ماییم که با افکار و اعمالمون دنیا رو میسازیم. اگر همه یکم از عقل وشعوری  که خدا بهمون هدیه داده استفاده کنیم دنیا گلستان میشه. این جور دخترا شاید درلحظه بخاطر زرق و برق جشن و شور وشوقش شاد باشن ولی چند سال بعد که پخته تر شدن تازه متوجه میشن چه اشتباهی کردن