2821
2789
عنوان

با یکی چت کردم

192 بازدید | 11 پست

عکسمو فرستادم برا ی پسری چت میکردیم البته ازش خط زده بودم یکم بعد پاکش کردم نگو خودش ذخیره کرده

غده پسره گفت نه من ذخیرش کردم

بش بگم پاکش کنه یا اینطور ممکنه سو استفاده کنه ازم؟

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما اگه عکس ت واست مهم بود که به پسری که باهاش چت میکنی نمیفرستادی عزیزم .حالا هم نترس با عکس کاری نمیتونه کنه 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

شما اگه عکس ت واست مهم بود که به پسری که باهاش چت میکنی نمیفرستادی عزیزم .حالا هم نترس با عکس کاری ن ...

بیکار بودم💔

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
بیکار بودم💔

حواست رو جمع کن به کسی دیگه ای نفرست این بشه یه تجربه برات 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••