2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده و ازدواج

446 بازدید | 6 پست

دوستان ازتون میخوام راهنماییم کنید واقعا در عذابم .

مادر و پدرم حتی راضی نمیشه پسری ک دوست دارمو بشناسه یا باهاش حرف بزنه چه برسه ک بزاره پسره بیاد خواستگاری. و حتی محدودم کردن و گوشی و اینا رو یه مدت ازم گرفته بودن من دانشجو ام و دیگه بچه نیستم ۲۲ سالمه. ولی خسته شدم حدود ۵ ساله تو رابطه ام حتی مشاور پیش از ازدواج خم رفتیم البته بدون اطلاع خانواده یعنی شناخت از همدیگه و همه کارا رو اوکی کردیم فقط این خانواده لامصب من نمیزارن بیاد میگن زوده و کسی که از نوجوانی باهاش دوست بوذی مناسب ازدواج نیست.  دیگه دیونه شدم با اینکه اعتقاد ندارم ولی دارم به دعا نویس هم فکر میکنم چون خیلی سخت شده . خانواده ام اصلا منطقی نیستن حتی گفتم بریم مشاور هر چی مشاور گفت همون کارو کنیم گفتن ب هیچ وجه فقط باید تموم کنی رابطه ات رو. کلا قصد دختر شوهر دادن ندارن . 

من دیونه شدم بعضی وقتا واقعا ب فرار با اون پسر فکر میکنم ولی نمیتونم تصور کنم مادرم چقدر ناراحت میشه و اینکارو نمیکنم. ولی واقعا دیگه دنبال راهکارم. 

خیلی مرددم احساس میکنم عذاب وجدان میگیرم اگ برم پیش دعا نویس ..

ولی اگه همینجوری دست رو دست بزارم و کاری نکنم خودم در عذابم.

هیچ راه حل منطقی برای صحبت با مامان بابام ندین لطفا چون یک ذره هم منطقی نیستن

😭😭😭😭😭😭چ کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان