2777
2789
عنوان

عکس خودم

220 بازدید | 15 پست

سلام خوبین

شما بودید بینیتون رو عمل میکردید یا گوشیتون ک a23 هست عوض میکردید ایفون ۱۲ یا ۱۱پرو بخرید؟ عکسمو میزارم 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل

خبلی دو دلم نمیدونم گوشیمو عوض کنم یا برم عمل

بعد مبگم خب قیافه خوب باشه عکس‌هم خوب میشه درسته کیفییت دوربین گوشی بهتره ولی خب بستگی ب قیافه داره میگم‌برم عمل بازم دو دلم

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

من عمل کردم بجای آیفون و خیلی خوشحالم بابت تصمیمم

پیش کی عمل کروی؟ میشه بینیتو ببینم؟

میترسم‌خراب کنه بینیمو

چقد چشاااات خوشگله😍

هرکدومش اولویت خودته انجام بده 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

ماشاالله چه چشمان درشتی😍

به نظر من بینیت ب صورتت میاد.اگرم عمل کنی قیافت نغییر میکنه اما به شرطی ک دکترت خوب باشه....من هیچوقت عمل نمیکنم چون یک درصد احتمال میدم بینیم خراب کنن

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

چقد چشاااات خوشگله😍 هرکدومش اولویت خودته انجام بده

قربونت برم‌عشقم 🥲🥲

نمیدونم خیلی دو دلم سرکار میرم میخوام عمل کنم نمیدونم اول گوشی بخرم بعد عمل یا اول عمل بعد گوشی چون ممکنه مثلا بگن دیگه نمیخواد بیای دیگه نتونم گوشی بخرم رو میگم

ماشاالله چه چشمان درشتی😍به نظر من بینیت ب صورتت میاد.اگرم عمل کنی قیافت نغییر میکنه اما به شرطی ک د ...

🥲💋

به نظرت عمل کنم تغییر میکنم؟

منم خیلی استرس دارم که اگه عمل کنم خراب کنن یا ن

پیش کی عمل کروی؟ میشه بینیتو ببینم؟میترسم‌خراب کنه بینیمو

عزیزم اگه دکتر خوب باشه خراب نمیشه 

یه نفر بهم گفت آیفون بخر بجای عمل

گفت نه عمل میکنم

واقعا نمیدونی چقدر چهره  تغییر میکنه 

بنظرم الان خیلی خوشکل تر شدم  

نمیگم دکتر م عالیه نه چون بینی م الان یه سری ایراد جزئی داره  ولی خب خیللللی قشنگتر از قبل شده خیللی تغییر کردم  همه میگن

🥲💋به نظرت عمل کنم تغییر میکنم؟منم خیلی استرس دارم که اگه عمل کنم خراب کنن یا ن

بله تغییر میکنی.اگر من جای شما باشم عمل نمیکنم از نظر من چهرتون نقصی نداره چشم و ابرو خیلی تو قیافه تاثیر داره.که شما هم چشم و ابروی  قشنگی دارین

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

عزیزم اگه دکتر خوب باشه خراب نمیشه یه نفر بهم گفت آیفون بخر بجای عملگفت نه عمل میکنمواقعا نمیدونی چ ...

مرسی قشنگم

پیش کی عمل کردی