پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
البته فصل بهار چون ما كندو عسل داريم و تو فصل بهار كه ژل رويال ميگيره همونجا ميخوره من زياد دوست ندارم طعمش ملسه
اينكه از كجا بفهميم اصله يا نه بايد از شوهرم بپرسم زياد خودم نميدونم
پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
ب شمام دکتر طب اسلامی معرفی کرده؟ طریقه ی استفادشو میتونین بگین؟؟
آره عزیزم طب سنتی معرفی کرده ما نمیدونم چند گرمشو خودش با یه شیشه عسل قاطی کرد و داد تقریبا ۲۴۰ شد و روزی یه قاشق مرباخوری هم من هم همسرم ناشتا میخوریم
منم به زودی مامان میشم مطئنم یه بچه خوشگل و سالم وصالح شبیه ومنو باباش
منم دستورشو از ی استاد طب اسلامی گرفتم با یکم داروی گیاهی400تومن شدتو کانالش ی نفر میگفت بعد 8سال نا ...
آره براماهم خیلی گرون شد البته پیش ۲نفر رفتیم همزمان داریم داروی ۲تا دکتر طب سنتی رو استفاده میکنیم یکیش حاج خانم طبیب و یکی دیگه تو مشهد که تقریبا هزینش بالای ۵۰۰ شد حالا دست خداست بقیش
منم به زودی مامان میشم مطئنم یه بچه خوشگل و سالم وصالح شبیه ومنو باباش