2777
2789

اگه اصل باشه اره 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم که خوبه البته با گرد گل باید قاطی بشه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
ازکجامیشه تشخیص داد اصله؟؟شما استفاده کردین ازش؟؟

نه استفاده نكردم 

ولى شوهرم براى اينكه ژل رويال خيلى مقويه ميخوره 

البته فصل بهار چون ما كندو عسل داريم و تو فصل بهار كه ژل رويال ميگيره همونجا ميخوره من زياد دوست ندارم طعمش ملسه 

اينكه از كجا بفهميم اصله يا نه بايد از شوهرم بپرسم زياد خودم نميدونم 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
منم با همسرم یه ماهی هست داریم میخوریم ولی فعلا آزمایش نرفتیم ببینیم تاثیر داشته یانه

ب شمام دکتر طب اسلامی معرفی کرده؟ طریقه ی استفادشو میتونین بگین؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
ب شمام دکتر طب اسلامی معرفی کرده؟ طریقه ی استفادشو میتونین بگین؟؟

آره عزیزم طب سنتی معرفی کرده ما نمیدونم چند گرمشو خودش با یه شیشه عسل قاطی کرد و داد تقریبا ۲۴۰ شد و روزی یه قاشق مرباخوری هم من هم همسرم ناشتا میخوریم

منم به زودی مامان میشم مطئنم یه بچه خوشگل و سالم وصالح شبیه ومنو باباش  

الانم متوجه شدم دکتر تبریزیان همبرا باروری معرفی میکنه به همبن صورت ولی با ۷دونه سیاه دانه هم قاطی باشه

خیلی مغذیه منم شنیدم واسه تقویت و باردارشدن عالیه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
آره عزیزم طب سنتی معرفی کرده ما نمیدونم چند گرمشو خودش با یه شیشه عسل قاطی کرد و داد تقریبا ۲۴۰ شد و ...

منم دستورشو از ی استاد طب اسلامی گرفتم با یکم داروی گیاهی400تومن شدتو کانالش ی نفر میگفت بعد 8سال ناباروری با این ترکیباب باردار شده

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
منم دستورشو از ی استاد طب اسلامی گرفتم با یکم داروی گیاهی400تومن شدتو کانالش ی نفر میگفت بعد 8سال نا ...

آره براماهم خیلی گرون شد البته پیش ۲نفر رفتیم همزمان داریم داروی ۲تا دکتر طب سنتی رو استفاده میکنیم یکیش حاج خانم طبیب و یکی دیگه تو مشهد که تقریبا هزینش بالای ۵۰۰ شد حالا دست خداست بقیش

آره براماهم خیلی گرون شد البته پیش ۲نفر رفتیم همزمان داریم داروی ۲تا دکتر طب سنتی رو استفاده میکنیم ...

ایشالاک مشکلتون حل میشه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍