2777
2789

بخدا سر هیچی پرید بهم سر هیچی قاطی کرد اصن 

چند روز الکی الکی دعوا می کنیم امروز ام همین !

قرار بود صب ساعت ۱۱ بیدار بشه بیاد صحبت کنیم چون من دیگه نیستم تا شب بعد از خیلی وقت پیش بهش گفته بودم گفت چشم حتما میام 

بعد ساعت ۱۲:۱۵ اومده میگه وای شرمنده نیومدم خواب بودم هیچی نگفتم گفتم باش عب نداره 

بهش گفتم تا من برم یه ناهار بخورم توعم برو یه چیزی بخور بیا گفت باش بعد رفتم تا من اومدم این گفت برم ناهار. بخورم بیام منم گفتم چرا تا من میام میای آخه بعد به مسخره گفت ببخشید از این به بعد میگم مادرم تایم ناهار مون رو با شما دقیق کنه !!!

من اصلا منظورم این نبود ! بعد اومد دیدم اصلا حواسش به من نیست هرچی من میگم یا جواب نمیده یا اگه جواب میده همش دیررررر خیلی دیر جواب می داد منم از اینکه دیدم دیر جواب میده ناراحت شدم گفتم لابد کار داره بهش گفتم به کارات برس مزاحمت نمی‌شم بعد یهو مثل بمب ترکید سرم هرچی دلش خواست گفت💔💔

آخه مگه من چیکار کردم مگه چی گفتم این شکلی کرد 😔😔 

انقدر عصبی شد زد گوشیش و خاموش کرد تنها باشه 

بخدا که سر هیچی قاطی کرد:( 

خیلی ناراحتم 😔😔💔 

امروز روز مهمی بود برام خرابش کرد😭😭

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بذار حرفاشو شات پیاماشو

خیلی زیاده من خلاصه تعریف کردم 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ، اون باید پیشقدم بشه برای شما

این و همیشه یادت نگه داد:

خوشش بیاد،خودش میاد

شما کار و زندگی خودت و داشته باش، یه جوری رفتار کن که انگار برات مهم نیست، ببین چطوری خودش و به آب و آتیش میزنه

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...
اونجایی که گفتی عین بمب ترکیدمیخوام ببینم در چه حد بهت بی احترامی کرده

بی احترامی نکرد فقط تند حرف زد 

اولا که عمرا شات نزار چرا هرچی میشه عمومیش میکنید خصوصی هاتونو بعدم اشکال نداره مگه قراره همیشه گل و ...

آخه چند روز الکی الکی دعوا می کنیم خیلی بد حالم😔😔

الان خوبی عزیزم؟

درکت میکنم

ولی شاید فکرش درگیر بود یا از چیزی عصبی و ناراحت بود

باهاش حرف زدی؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
الان خوبی عزیزم؟درکت میکنمولی شاید فکرش درگیر بود یا از چیزی عصبی و ناراحت بودباهاش حرف زدی؟

آره عزیزم حل شد اومد صحبت کردیم و اوکی شد :) 

من این مدت به خاطر فشار کنکور و نهایی و اینا خیلی حساس شدم زیاد بهش گیر میدم.....

اتفاقا امروز ام سومین ماهگردمون🥲🥲

آره عزیزم حل شد اومد صحبت کردیم و اوکی شد :) من این مدت به خاطر فشار کنکور و نهایی و اینا خیلی حساس ...

خداروشکر عزیزم

ایجاان مبارکهه ایشالله زودتر بهم برسین و خوشبخت بشین🤍😍

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم