2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم یا نه

395 بازدید | 11 پست

دوسته شوهرم از دهنش در رفت که چندین بار با همدیگه ماه  پیش عرق خوردن. 

من و شوهرم قول داده بودیم کارایی که تو یه روز بدونه همدیگه میکنیم به هم بگیم. شوهرم بهم قول داده بود عرق نخوره نهایتا تو عروسیا سالی یه بار دو بار بخوره. 

بعد همین دیروز بهم گفته بود که من از عروسیه فلانی پاییز تا الان دیگه عرق نخوردم.  

حالا اینکه عرق خورده و رو قولش زده رو کاری ندارم ولی اینکه بهم نگفته حس بدی بهم دست میده،  حس میکنم خیلی چیزای دیگه رو هم ازم پنهون میکنه. من همه ی چیزای زندگیم براش روعه. البته به جز این قضیه خیلی چیزای دیگه هم شده که بهم دروغ بگه. 

مثلا اگه با دوستام یه جا بریم شوهر دوستم اگه ما رو برسونه حتی همینم همون روز بهش میگم. 

الان به روش اصلا نیاوردم با خودم گفتم بذار فکر کنه اوکیم که بهم دروغ نگه و راستشو بگه ولی از یه طرف میگم اگه به روش نیارم ممکنه فکر کنه خرم و دوباره سر مسائل بزرگتر و مهمتر بهم دروغ بگه. 

نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم از علکس العملت تزسیده نگفته.جوری رفتار کن که بدترین کاری هم کرده بهت بگه

اخه من عکس العمله بدی بهش نشون نمیدم. 

بار اولم که بهم گفت سیگار میکشه وشراب میخوره. 

خیلی ملایم گفتم من دوس ندارم شوهرم مست بیاد خونه. 

اونم گفت در حد عروسی و جشن اینا چی؟ 

گفتم حالا سالی یکی دو بار بهتره تا همیشه

اخه من عکس العمله بدی بهش نشون نمیدم. بار اولم که بهم گفت سیگار میکشه وشراب میخوره. خیلی ملایم گفتم ...

بهش بگو عزیزم دوستت اینجوری گفته چقدر نازاحت شدم از اینکه این حرفو باید از کس دیگه بشنوم فکر میوردم هرچی باشه خودت بهم میکی.فقط در خمین حد اصلا کشش نده.فکرتم خراب نکن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بهش بگو عزیزم دوستت اینجوری گفته چقدر نازاحت شدم از اینکه این حرفو باید از کس دیگه بشنوم فکر میوردم ...

راست میگی این بهترین جوابه. 

دوستش گفت خوده شوهرمم بود شنید. 

بعد سرخ شد پیس پیس گفت ـ

دوستشم حرفشو خورد 

راست میگی این بهترین جوابه. دوستش گفت خوده شوهرمم بود شنید. بعد سرخ شد پیس پیس گفت ـدوستشم حرفشو خور ...

اصلا عصبی نشیا.اتفاقا با ملایمت بگو.بگو از اینکه اون گفته و تو نگفتی ناراحت شدم عزیزم.

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم