2777
2789
عنوان

عکسای دیشبم

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلی چقد شما؟موهاتو رنگ نمیزاری.؟خیلی خوشگلتر میشی

اتفاقا مامانم حرف شمارو میزنه

ولی ریسکه چون چند مدت دیگه عروسیمه میترسم خوب در یناد موهام بسوزن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

به پوستت کرم خاصی میزنی عزیزم برای مراقبت پوست ؟ 

اگر میزنی میشه لطفاً راهنمایی ام کنی ⁦❤️⁩

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞  

😁یه مدت پشت دستمو داغ کرده بودم توی تاپیکای کاربرایی ک نمیشناسم پستی چیزی نذارم. یادم رفت. دیگ تکرا ...

اینجا هرکسی جنبه شوخی نداره چون تو خیلی مهربونی و جنبه بالا داری همه عین خودت میبینی درحالی که بعضی ها اینجوری نیستن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

اسی مدل مژه هات چیه

مژه مصنوعیه عزیزم باید نگاه کنم مارکشو ببینم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اینجا هرکسی جنبه شوخی نداره چون تو خیلی مهربونی و جنبه بالا داری همه عین خودت میبینی درحالی که بعضی ...

ممنونم از تعریفتون😅دیگ‌چیزی نمیگم اخرین بارم بود.البت اگ بتونم جلوی این دهن رو بگیرم😂

به پوستت کرم خاصی میزنی عزیزم برای مراقبت پوست ؟ اگر میزنی میشه لطفاً راهنمایی ام کنی ⁦❤️⁩

جوش داشت پوستم

دو ماهه راکوتان میخورم

سرم دست ساز دکتر نوشته برام استفاده میکنم

کرم ارایشی هم لورآل استفاده میکنم

پوستم چربه

جوش داشت پوستمدو ماهه راکوتان میخورمسرم دست ساز دکتر نوشته برام استفاده میکنمکرم ارایشی هم لورآل است ...

ممنون عزیزم 😍

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞