2777
2789
عنوان

دلم میخواد از مادرسوهرم دور شم

105 بازدید | 7 پست

پدر مادرم یه شهر دیگه زندگی میکنن. 

من یه شهر دیگه ازدواج کردم ـ ما نتنها تو شهر مادرشوهرم زندگی میکنیم هر روزم داریم میبینیمش. من مامانه خودمو هر دو سه ماه یه بار میبینم. 

من دوس داشتم مستقل باشم ولی الان نقشی که مادرشوهرم تو زندگیه مشترکمون داره  بیشتر از نقشیه که من تو زندگیم دارم 

دلم میخواد ازین شهر برم یه شهری که جفتمون از مامانامون دور باشیم. احساس میکنم هیچ استقلالی نداره زندگیمون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دورم ولی شیطان دور هم کارخودشو میکنه الان یکماه تو زندگیم درگیری انداخته.امروزم شوهر احمقم با بچه هام رفت خونش.منه بدبخت تنها انقدرگریه کردم پسرام نگفتن پس مامان چی خیلی راحت رفتن .این زن طلاق منو میگیره بچه هامو بی مادرمیکنه

عزیزم من دورم ولی شیطان دور هم کارخودشو میکنه الان یکماه تو زندگیم درگیری انداخته.امروزم شوهر احمقم ...

وایی🥲🥲

مهریه ت چه قدره؟ 

نمیتونه به این راحتیا طلاق بگیره مگه الکیه. 

مادرشوهرتم چوبشو میخوره،  عوض اینکه آشتی بده بدتر سنگ میندازه،  پسرش طلاق بگیرع به ضرر خودشه

وایی🥲🥲مهریه ت چه قدره؟ نمیتونه به این راحتیا طلاق بگیره مگه الکیه. مادرشوهرتم چوبشو میخوره، عوض ا ...

طلاق نمیگیرم ولی این بحث و دعوا زندگی رو به بن بست میکشونه.مهریه که ۴۰۰سکه .واقعامیشه مردی بخاطر مهریه سکوت کنه؟

طلاق نمیگیرم ولی این بحث و دعوا زندگی رو به بن بست میکشونه.مهریه که ۴۰۰سکه .واقعامیشه مردی بخاطر مهر ...

خب مهریه باعث میشه یه مرد نتونه به راحتی زنشو طلاق بده 

اما مردی که بد باشه اینقدر زنشو ازار میده تا زنه مجبور شه بگه مهرم حلال جونم آزاد.