2777
2789
عنوان

سوال درمورد رشته فتوگرافیک

2508 بازدید | 7 پست

رشته آینده دار و خوبیه؟!

وقتی خوندیم میتونیم دانشگاه چه رشته ای باید بریم؟؟

اصلا دراینده چکار میکنن

من هیچ اطلاعیه ندارم لطفاااا هرچیییی میدونید از خوبی ها بدی هاش و....(مخصوصااااا درامد خیلیییی برام مهمه و اینده داشته باشه 

و اینکه لطفا اگه اطلاعی ندارین و مطمعن نیستین نظر اضافی ندین!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش اگه سرمایه داشته باشی میتونی آتلیه عکس بزنییا اینکه تو عکاسی ها کار پیدا کنی

درکل اینده داره؟!

من واقعااااا نمیدونم چه رشته ای برم😭🤦🏻‍♀️

من فکرمیکنم طبق چیزی که تو گوگل درموردش خوندم خوشم امده ولی خیلی از کار عکاسی خوشم نمیاد !!

و اینکه ایا اصلا رشته اینده دار و پردامدیه(اینش برام خیلیییی مهمه)بعد میدونین بجز عکاسی دیگه چکارا میشه کرد؟؟

به چیزی که از تو مدرسه یاد میگیری اکتفا نکندوره های آنلاین شرکت کن تا با استفاده از اون ها بری تو مس ...

جلیزه های مسابقات هم خوبه ، هم رزومه برات حساب میشه هم ممکنه تو همون جشنواره ها بتونی کار پیدا کنی مثلا واسه صداوسیما عکسی یا مستندی چیزی بگن بگیری

در کل بستگی به خودت داره که بتونی درآمد بالا کسب کنی یا پیشرفت کنی

درکل اینده داره؟!من واقعااااا نمیدونم چه رشته ای برم😭🤦🏻‍♀️من فکرمیکنم طبق چیزی که تو گوگل درموردش ...

تا اونجایی که میدونم عکاسیه

اما بعد از دیپلمت میتونی کنکور هنر بدی و اونجا رشته های متفاوتی برای انتخاب داره

دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر نگاه کن به نظرم

آینده اش هم بستگی به خودت داره من طرف میشناسم رشتش تو دبیرستانش عکاسی بوده هیچ کاری نکرده حتی یه دوربین هم نخریده چه برسه به مسابقه و دوره و .....

کسی هم میشناسم رشته اش این نبوده ولی با دوره و کلاس و مدرک گرفته کلی مسابقه شرکت کرده و رزومه داره و حتی الان از طرف صدا و سیما بهش کار دادن ، و امسال هم کنکور هنر داده با اینکه رشته اش فتوگرافیک نبوده و میخواد برای دانشگاهش هم عکاسی انتخاب کنه