2777
2789

ام اس از سردی میاد گرمیجات باید بخوره

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

اگه بتونی ژل رویال اصل گیر بیاری و طبق تجویز دکتر سنتی مصرف کنی عالیه

ژل رویال از عطاری و دکتر و اینا نباید بخری چون اصل نیس

باید بری اونجاها که عسل درست میکنن توی محله ها و یه پول زیادی بهشون بدی که اصلشو بهت بدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ام اس بر خلاف اسمی که مافیای پزشکی بخاطر فروش داروهاش تبلیغ میکنم اصلا بیماری ترسناک و غیرقابل درمانی نیست. کاملا درمان پذیره.من خودم اسفند ۹۲ گفتن ام اس داری الی یکی سال و نیم درگیر دارو شدم بعد خدا خیرش بده دکتر همیومات گفت اگه دارو ادامه بدی فلج میشی اینا مافیای دارو هستن. قطع کردم الان نزدیکه ۹ساله بدون دارو زندگی میکنم. و صرفا به روش غذایی حکیم خیراندیش عمل میکنم. و استرسمو کنترل میکنم. به همین راحتی.

یکی از انگشتاش گز گز میکردبعدش فکر کنم یه طرفش لمس شدولی الان خوبه خداروشکر هیچ ردی نمونده

وای منم همینجوری میشم

اولش با یه سردرد خیلی بدی همراه با حالت تهوع شروع میشه بعدش دست سمت چپم تا مچم بی حس میشه میرسه به صورتم زبونم حتی دندونامم یه حالتی میشه

فکر کنم ام اس دارم 

ام اس بر خلاف اسمی که مافیای پزشکی بخاطر فروش داروهاش تبلیغ میکنم اصلا بیماری ترسناک و غیرقابل درمان ...

دقیقا نامزد منم الان فقط ویتامین میخوره الان و امگا و...

متاهل 
ام اس بر خلاف اسمی که مافیای پزشکی بخاطر فروش داروهاش تبلیغ میکنم اصلا بیماری ترسناک و غیرقابل درمان ...

من هنوزم نرفتم دکتر یعنی اگر مشکلی داشتم با طب سنتی حلش کنم خطری نداره؟

علائمتون چی بود