2777
2789
عنوان

ویروس جدید

309 بازدید | 15 پست

بچه هاشنیدین کرونازیادشده یاویروس جدیداومده؟کیا تازگیا خودشون یااطرافیان گرفتند؟علائمتون چی بود؟چقدرطول کشید؟ تب دانگی هم شنیدم ولی فکرنمیکنم به شدت کرونایاویروس جدید باشه

من یه بار گرفتم فعلا نزدیک دوهفتس بگیر نگیر داره

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

انقدرم نحسه رفتم دکتر گفت فلان علائم رو نداری گفتم نه

دو روز بعدش اون علایم رو گرفتم

استفراغ  بی اشتهایی بدن درد تغییر  رنگ ادرار تب بیرون روی شدید

اسپاسم/درد معده و شکم 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من گرفته بودم تو اردیبهشت خیلییی مزخرفه 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
انقدرم نحسه رفتم دکتر گفت فلان علائم رو نداری گفتم نهدو روز بعدش اون علایم رو گرفتماستفراغ بی اشتها ...

دقیقا همین اسهال واستفراغ وگوارشیه شما دوهفته پیش گرفتید؟بله تایه مدت میره دوباره علائم برمیگرده

دقیقا همین اسهال واستفراغ وگوارشیه شما دوهفته پیش گرفتید؟بله تایه مدت میره دوباره علائم برمیگرده

اره هنوز که هنوزه اونقدر خوب نشدم

دو ماه پیش هم خفیف ترش رو گرفتم اون به یه امپول و سرم خوب شد و تب و اینا نداشت ولی این دفعه قشنگ افتادم

من گرفته بودم تو اردیبهشت خیلییی مزخرفه

علائمتون چی بود ؟ من دی پارسال گرفتم اول کمی گلودرد بود بعدسرفه وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه 

وببخشیداسهال وسنگینی قفسه سینه اضافه شد نمیدونم همین ویروس جدیدبود یا کرونا 

علائمتون چی بود ؟ من دی پارسال گرفتم اول کمی گلودرد بود بعدسرفه وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه و ...

من چون اومیکرون گرفتم زد به سینوزیتم بعد اون هرویروسی میگرفتم میزد به سینوزیت و عفونت چشم و گوش بدن درد ضعف شدید دوره نقاهتشم خیلی طولانیه تا جون برگرده به تنت طول میکشه همش ضعف داری

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
من چون اومیکرون گرفتم زد به سینوزیتم بعد اون هرویروسی میگرفتم میزد به سینوزیت و عفونت چشم و گوش بدن ...

بله خطر اوایل کرونارونداره ولی به شدت اذیت میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز