2777
2789
عنوان

درد زیاد موقع رابطه

1870 بازدید | 17 پست

جایی رو ندارم بپرسم روم نمیشه از کسی هم بپرسم ،اینجا نمیشناسید منو واسه همین میپرسم پس خواهشا گیر ندید .

من از اول ازدواجم موقع رابطه خیلی درد دارم ، انواع اقسام پماد ها و روشایی که توی نت ریخته رو هم امتحان کردم دردم کم نشد ، خسته شدم و هر بار خسته تر میشم ، موقع رابطه حالم بهم میخوره از اینکار ... نمیدونم چیکار کنم ... طبیعیه همه درد که چند ماهه عادی نشده ؟؟ میگم شاید مشکل از شوهرم باشه بخاطر اندازه بزرگ ... نمیدونم ، افسردگی گرفتم 

عزیزم احتمالا عفونت داری

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه طبیعی نیست حتما دکتر برید خیلی ساده مشکلتون رو برطرف میکنه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

اول حتما چک کن عفونت نداشته باشی 

دوم موقع رابطه باید خودت به اندازه کافی لذت ببری که نیاز به ژل نباشه احتمالا شما تحر یک نمیشی برای همین اینقدر درد داری باید  کیفیت رابطه رو بالا ببرید

عفونت داری عزیزم یک دکتر زنان باید بری

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اول حتما چک کن عفونت نداشته باشی دوم موقع رابطه باید خودت به اندازه کافی لذت ببری که نیاز به ژل نباش ...

دردش بیشتره ولی اینطور نیست که خودم تمایل نداشته باشم ، حتما میرم چک میکنم