2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط شال میخرم هرساله ازبچگی مامانم نذرکرده بودواسم لباس سیاه امام حسین بپوشم دیگه پولم به شال میرسه هرساله میخرم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

خریدم امسال هم

ولی لباس عزا درست نیس

انشالله هرکی لباس مشکی میخره فقط برای امام حسین بپوشه ن غم از دست دادن عزیز

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
من رفتم مانتو خریدم دیشب سوزن دوزی ولی کوتاهه🤦‍♀️

منم میخاستم سوزن دوزی بخرم شوهرم میگفت گردالی شدی😂 با اینکه قدم کوتاه نیس 

یه چادر دارم فقط جاهای مذهبی و محرم میپوشم .ولی چون الان تهران نیستم نمیتونم سرم کنم مانتو نو مشکی دارم بلنده اونو میپوشم .باقی مانتوهام کوتاهو رنگیه .لباسام نو نگه میدارم با اینکه مال ۱۰ سال پیشه ولی نو نو و رو مده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نه من نمیخرم چون لباس های عزا خداروشکر زود ب زود آدم نمیپوشه کهنه ام نمیشه میمونه برای مراسم و عزاداری سال به سال 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
منم میخاستم سوزن دوزی بخرم شوهرم میگفت گردالی شدی😂 با اینکه قدم کوتاه نیس

عههه چرا من قدم ۱۶۵ تا یکم زیر باسنمه

از وقتی اومدم همسرم همش نق همش نق این چیه آستین اش کوتاهه خودش کلن کوتاهه جنسش خوب نیست.......

یعنی فقط کم مونده بود بگه خودت باهاش خوب نیستی در بیار

عههه چرا من قدم ۱۶۵ تا یکم زیر باسنمهاز وقتی اومدم همسرم همش نق همش نق این چیه آستین اش کوتاهه خودش ...

خب این مدلا یکم ادمو پهن و کوتاه نشون میده 

هم قد هستیم