2777
2789

اصلا بود و نبود پدرم برام فرقی نمیکنه

تو زندگی هیچ موقعععع تکیه گاه مناسبی برام نبود نه تو بچگی و نه الان به شدددت کمبود تکیه گاه دارم

نه نیاز های مالیمو میتوانست رفع کنه و نه عاطفی مخصوصا نیاز عاطفی

سایه اش مثل سایه یک درخت بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برام مهم نیس،اونروز میگف مامانت حامله بود سر تو کتکش زدم تو یه ماه زودتر بدنیا اومدی،این حرف و زد خیلی از بدم اومد،من خودم وسواس فکری دارم همش الان میخام فکرای بد بکنم

منم برام مهم نیس،اونروز میگف مامانت حامله بود سر تو کتکش زدم تو یه ماه زودتر بدنیا اومدی،این حرف و ز ...

بعضی از ادم ها شعور ندارن و بچه دار میشن

من‌ خودم یه روزی پدرم و مادرمو ترک میکنم جوری که هیچ وقت پیششون نمیرم 

بعضی از ادم ها شعور ندارن و بچه دار میشنمن‌ خودم یه روزی پدرم و مادرمو ترک میکنم جوری که هیچ وقت پیش ...

بخدا خدا ازشون نگذره،فقطبلد بودن پس بندازن،از اونروز که این حرف و زده حالم خیلی خرابه،تازه باید یه جوری رفتار کنم که شوهرم نگه اینه داغونه

من عزیزم بود ونبودش فرقی نداره تازه بودنش ابرومو برده و سرافکندم کروه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

منم همینه. ببین بابام از بچگیم انقدر‌باهام سرر وخشک بود که دوماه پیش عمل داشت واسه دهن مردم واینکه دوتا داداشام پیشش بودن نگن این ول کرده رفته یه نگاه نکرد ببینه ما اینجا چیکار میکنیم، با عمم رفتم بیمارستان سرش‌ زدم،اونجا حتی نتونستم دستشو بگیرم. عیدا حتی دست وروبوسی هم باهم نداریم.انقدر بهم متلک گفت که‌چند ساله توخونه هم جلوش روسری سرم میکنم. از نطر مالی هم وضعش خوبه ولی فقط داداشامو ساپورت میکنه. منم بخوام میده ها ولی‌انقدر منت میذاره واینا اصلا بهش رو نمیزنم

جالبه میگن دختر تا جرده نفقش با باباشه پسر تا ۱۸ سالگی.من داداش اخریم ۲۸،۲۹ سابسه پول بنزین ماشینش هم از بابام میگیره.اونهفته براش گوشی خرید،بعدمن گوشیمو با چسب برق چسبوندم ویه قاب انداختم روش که معلوم نباشه.حتی پول کادوهای دوست دختراشو هم از بابام میگیره. حتی سرکار نمیره ها بااینکه نزدیکای۳۰ سال داره‌میشه، ولی الان خیلی ساله بابام از جیب خودش براش بیمه سابقه کاری میده. تازه کتکای بچگی و خشونت های خانگی و طرفداری بی جا از پسراش هم هست. تاره رد کردن خواستگارام انتخاب رشته داغون واسه دانشگاه که‌الان ۵ساله بیکارمم بهش اضافه کنید

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
شما پشت کنکور مونده بودید..میشه راهنماییم کنید چجوری با خانواده مطرح کنم؟‌با شما هم به خاطر این تصمی ...

بله بامنم بد رفتاری میکدون بهم تیکه مینداختن

خب چه کار میکردم مجبور بودم یکسال پشت کنکور بمونم