2777
2789

خیلی حس بدیه احساس سنگینی داره چشمام

افتادگی پلک نمیدونم هست یانه فقز یکی از چشمامه انگار پوست روی پلکم تا خورده کسی هست اینطوری باشه؟

افتادگی پلک بیشتر برای ۴۰ سال به بالا هست ..و ممکنه افتادگی ابرو داری .ابروهات رو بالا بکش ببین این پوست جمع میشه یا نه ...بعد برو پیش جراح زیبایی چشم ..نه پزشک جراح پلاستیک ...من خودم افتادگی ابرو دارم ..نه افتادگی پلک ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

بوتاکس انجام دادین؟

چون یکی از عوارض بوتاکس افتادگی پلک هستش

اگر دکترتون حرفه ای نباشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
یکی تو همین سایت میگفت یه مدت پماد ویتامین a زده خوب شده پلکش، دقیقا همینطور شده بود مال اونم

منم دیدم اونو ولی احساس میکنم تاثیری نداره پوستش یجوریه افتاده شده یه خط جدید اومده روش اون بخاطر خشکی اونطوری شده بود که پماد زد

نبابا ۱۹ سالمه بچم🥲😂نمیدونم چرا اینطوری شده جدیدا

خب پس سنت کم هستش

برو پیش متخص و جراح چشم

اگر بلفارو لازم باشه میگه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
با همون دستگاه پشت پلکتو میسوزونه من سه بار انجام دادم بهتر شده نسبت ب قبل ولی معجزه نشد باید برم عم ...

اخه شنیدم با اون دستگاها برا اونایی که چربیه پشت پلکشون رو خوب میکنه من فقط یه پوسته🥲