2777
2789

بچه ها جلوگیری داشتم با کا... هر سری هم چک کردم نشتی و سوراخ نداشته باشه ولی دیروز باید پریود میشدم نشدم

ماه پیش هم عقب انداختم رفتم آمپول پروژسترون زدم شدم

الان بیبی چک زدم بگید که منفیه

اینم بگم عمه هام و مامانم کیست دارن و داشتن منم فک کنم علائم کیست دارم چیکار کنم پریود بشم؟

دکتر فعلا نمیتونم برم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منفی

خدا از دهنت بشنوه

انقد به بیبی چک نگاه کردم حس میکنم یه هاله ی خیلی ضعیف داره

تو نت خوندم خط تبخیره درسته؟

فقط منم ک ی هاله کم رنگ میبینم؟

صب کن پس فردا اگ هنو پریود نشدی بازم بی بی بزن 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

این نوع گاهی هاله الکی میندازه

حالاچندروزصبرکن نشدی مجددبزن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خدا از دهنت بشنوهانقد به بیبی چک نگاه کردم حس میکنم یه هاله ی خیلی ضعیف دارهتو نت خوندم خط تبخیره در ...

اگربارداربودی بایدپررنگ وواضح بود

ولی هی نروآمپول بزن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
فقط منم ک ی هاله کم رنگ میبینم؟صب کن پس فردا اگ هنو پریود نشدی بازم بی بی بزن

اونو منم میبینم خیلی کمرنگه از یکی پرسیدم گفت اون خط تبخیره گفت مال من پررنگ تر از این بود ولی منفی بود

منفیتا ده روز مشکلی نداره عقب بندازیبخاطر استرس هم هست این عقب و جلو انداختن ها

این ماه خیلی استرس کشیدم رفته بودم خونه بابام به قصد طلاق

سر و ته این ماه ۵ بارم رابطه نداشتم که اونم هر سری چک میکردم

اونو منم میبینم خیلی کمرنگه از یکی پرسیدم گفت اون خط تبخیره گفت مال من پررنگ تر از این بود ولی منفی ...

نمیخام استرست بدم ولی اولین بی بی چک منم همین شکلی بود باردار بودم یکم صبر کن عزیزم الان زوده این هم ممکنه برا بارداری باشه هم خط تبخیر

بعد چن دقیقه افتاد؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
نمیخام استرست بدم ولی اولین بی بی چک منم همین شکلی بود باردار بودم یکم صبر کن عزیزم الان زوده این هم ...

همون اول تقریباً تا دو دقیقه یدونه خط افتاد بعد از دو دقیقه کم کم اون خط ضعیفه افتاد

صب کن عزیزم 

یمی دیگ هم چند روز بعد بزن ان شاالله که خیره

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭