2777
2789
عنوان

میگم کهههه

83 بازدید | 11 پست

با مامانم حرف میزدم میگفتم اره شوهرم تعلیق شده فلان گفتن یه هفته ولی نمیدونم شایدم کلا اخراج شده

برگشته میگه حدا نکنه بیکار بشه چجوری قراره خرج تو بچه رو بده. گفتم نمیدونم منک میام میمونم خونه شما

برگشت گفت مگ اینجا ریختن هرچی شد میای بمونی اینجا

وضع مالیشون خوبه ها خودش ابجیم بابام کارمندن

خودمم پس انداز دارم خونه هم دو طبقس مزاحمتی نمیتونستیم داشته باشیم

ولی اینجوری گفت ک نیا خییییلی دلم گرفت☹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیشده بعضی از مادرا بعد ازدواج دخترشون تغییر میکنن انگار بچه اون خونه نبودن یه جوری رفتار میکنن آدم احساس اضافه بودن و مزاحم بودن میکنه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

هنو یه هفته تعلیق شده .....زود بود حرف رفتن خونه ی بابا رو زدی؟

تعلیق نکه

میگفتم شاید اخراج شده بروز نمیده

اره خب میرفتم دیگ بچه کوچیک دارم من خودم نون و ماست بخورم بچم چی کار میخواست بکنه. که اونم اینجوری گفت نیا هی

نمیدونم چیشده بعضی از مادرا بعد ازدواج دخترشون تغییر میکنن انگار بچه اون خونه نبودن یه جوری رفتار می ...

واقعا

میدنی اصلا رفتارمامانم یجوریه 

ماقراربود دوسال پیش طلاق بگیریم و خونه بابام بودم با بچمم.

خودم خداشاهده میرفتم سرکار صب تا ۱۱شب 

پوشک و شیرخشک میگرفتم یکی دوبارم بابام دزدکی خرید ک مامانم نفهمه البته.

بعد رفتم بادوستم بازار چشمم یه کیفو گرفت ۷۰هزارتومن بود

اوردم نشون دادم اینو خریدم بخدا از دماغم اورد

گفت ملت خرج بچشون میگنن تو اومدی اینجا کیف میخری

و... باز همه حرفاش یادم افتاد هعیییی

تعلیق نکهمیگفتم شاید اخراج شده بروز نمیدهاره خب میرفتم دیگ بچه کوچیک دارم من خودم نون و ماست بخورم ب ...

عزیز دلم هنوز معلوم نیست اخراج شده یا نه.

آذوقه ی خونه حداقل دو هفته میرسونه بعدش کم میاوردی حتما خانوادها کمک میکردن و میرفتی خونشون چیزی نمی‌گفتند.

ولی وقتی هنوز چیزی معلوم نیست میگی میام خونتون خدایی نکرده در برابر مشکلات بزرگتر چه جوری میخوای برخورد کنی .....مامانت  میخواد یکم مقاوم بارت بیاره

عزیز دلم هنوز معلوم نیست اخراج شده یا نه.آذوقه ی خونه حداقل دو هفته میرسونه بعدش کم میاوردی حتما خان ...

اره امروز زنگ زدن که برگرده سرکار 

یخچالمونم بقول شما وسیله اینا هست

ولی خب انتظار ایین حرفو از مامانم نداشتم

چون خودش قبلا میگفت شوهرم جدیدا سیگاری شده

میگفت بگو معتاد میشی میفتی گوشه خیابون خونه رو زدی ب اسم مادرت میاد پرت میکنه جولوپلاستو بیرون میخوای چیکار کنی

تو میای خونه ما با پسرت

شوهرت ببینیم میخواد چیکارکنه 

منم سرهمین حرفش گفتم میام خونه شما☹️

گاهی وقتا .بعضی حرفا واسه آدم تلنگره.حرف مامانت هم یه تلنگر در نظر بگیر

حواست به خودت و زندگیت باشه .

چیزی که من تو ۱۷سال زندگی مشترک  یاد گرفتم اینه

راز زندگیتو به کسی نگو حتی مادرت مگه اینکه خدایی نکرده از تحملت بیشتر باشه و بخوای طلاق بگیری

سیاست خانم خانه بودن یادر بگیرو با همسرت مهربون باش .قلقش دستت میاد 

واسه خودت پس انداز داشته حتی کم .