ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2392 عنوان دردودل 36 بازدید | 4 پست بیاین یگم حرف بزنیم یهتون بگم چه بلایی سرم اومده🫠🖤🥀 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 1403/04/15 | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meeeeliiii عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1807 چیشده بگو میشنوماگر تونستی تاپیکامم سر بزن (اونایی که راجب سرطان گفتم و مسئله مرگ و زندگی)و برام دعا کن🥲
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2392 چیشده بگو میشنوماگر تونستی تاپیکامم سر بزن (اونایی که راجب سرطان گفتم و مسئله مرگ و زندگی)و برام دعا ... حتماااا....خداسلامتی بده گلم، ازاول بهت بگم من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
meeeeliiii عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1807 حتماااا....خداسلامتی بده گلم، ازاول بهت بگم مرسی عزیزم..جان بگو
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2392 اسمم سادناعه... 20سالمه، وخب زن عقدی یه مرد(خخ) هستم نوشتم مجردچون باجسمم عقدکردم ولی روحم یه دخترمجردوسرکشه:)) من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!