baharomidi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4835 عنوان یه سوال 230 بازدید | 19 پست اسم سمانه قشنگه یا بده؟ یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤 1403/04/15 | 02:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 10490 قشنگه فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2388 قشنگه اسم عمه منم سمانس من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
baharomidi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4835 قشنگه اسم عمه منم سمانس نمیدونم چرا خندم میاد😂💔 یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
baharomidi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4835 برای بچه ؟ نه بابا بچه کجا بود یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2388 نمیدونم چرا خندم میاد😂💔 ههههه... چرا؟ 🤣🤣 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
baharomidi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4835 والا الان دیگه رو بچه سمانه نذارن بهترهدوره سمانه گذشته هعی بدبختی، نه رو بچه نمیخوام اسم بزارم اسم یه بنده خدا بود پیشمه خب تخریب شد😁😂 یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
baharomidi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4835 ههههه... چرا؟ 🤣🤣 نمیدونمممم😂😂😂 یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2388 هعی بدبختی، نه رو بچه نمیخوام اسم بزارم اسم یه بنده خدا بود پیشمه خب تخریب شد😁😂 اخ...بیچاره حالا به نظرت اسم سادنا قشنگه؟ من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!