دوستان مربوط به یکی آشنایان هست خواستم ببینم چیه داستان از این قراره ایشون خانم هستن 39 ساله یک ازدواج نا موفق داشتن و از اون ازدواج هم یه پسر 17 ساله و حدودا 2سالی میشه به تازگی ازدواج کردن با کسی که نسبت به خودش 15 سال بزرگ تره اول بگم ایشون خیلی آدم سالم و از همه نظر عالی هستن که بگم دروغ این چیز ا در کار نیست با توجه به حرفایی که میزدن من متوجه شدم خیلی تنهاست و تو ازدواج دوم هم همچین خوشبخت نیست و من این اخیر متوجه شدم که خیلی از صدا میترسه یعنی کلا صدا میاد صدا های بلند منظورمه وحشتناک میترسه و شبا هم همینجوره که من دیگه امروز پرسیدم گفت که من همش خواب تکراری میبینم یعنی محتوا تکراریه و تو خوابم به صدا از کم شروع میشه و کم کم اینقد زیاد میشه که انگار سرم میخواد منفجر شه خودش زنگ خونه رو مثال زد و به بار هم تو حرم امام رضا این اتفاق افتاد صدای شیپور اومد و مجبور شدیم کلا اومدیم بیرون به خاطر ایشون که طبق گفته خودشون اولین بار این صدا رو تو خواب شنیدند تا حالا صدای شیپور حرم رو نشنیده بودند که در دومین بار در نوجوانی از تلوزیون شنیدن که بعد از همون از این صدا هم میترسن و صدا ها براشون اینجوریه که هی درجه صدا بیشتر میشه هی بلند تر میشه تا جایی که فکر میکنه سرس داره منفجر میشه و من به چشمم دیدم چقد اذیت میشد و اصلا حال خودمم بد شد وفتی دیدم اینجوری شد به نظرتون چی میتونه باشه