2777
2789
عنوان

زنای که بچه سوم میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 31 پست
منم مثل خودت بودم . البته یه قلو .ولی میگفتم اصلا تک فرزند بمونه اشکالش چیه. و از این حرفا بعد کم کم ...

یه دونه کمه خوب کاری کردی اما اینا خیلی منو عذاب میدن

عزیزم به سلامتی چند وقتشونه؟خدا قوتحالا منو چی میگی یه بچه داشتم اومدم دومی رو بیارم دوقلو شد حالا س ...

۶ماهن بمن خیلی سخت گذشت چون دلدردم داشتن شدید اوایل منم بی تجربه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون منم سه تا دارم حموم کردن خیلی دیر میشه یعنی بدنت سنگین میشه یه روز در میون حموم کن بچه ها که ...

هیچ وقت باهم نمیخوابن اگه برم حموم باید با کف بیام بیرون بگیرمشون یا گریع کنن تا برم سراغشون کسیو ندارم 

سلامت باشی برام دعا کن شاید خدا دعاتو گرفت

ممنون گلم

اگه لایق باشم حتما دعات میکنم

تو هم برام دعا کن

من حالا فکر کن دو تا دوقلو چهار ماهم یه طرف حسادت و اذیتهای پسر ۵ سالم هم یه طرف کلافه شدم

عزیزم دوقلوها انقدررررر ازم وقت و انرژی میگیرن که یه وقتایی یادم میره چیزی بخورم یا دسشویی برمسعی می ...

باید کمک داشته باشی اینطور نمیشه ، یکیشو یا بده مادرت یا مادرشوهرت یا بذار مهد 

به نظرم بیار دومی یه دونه کمه تو حاملگیت استرسو از خودت دور کن تا بچه اروم باشه

آخه هم تنبلی کردم تا الان و از شب بیداریا ترسیدم هم فاصله سنیش با پسرم زیاد میشه دو دل موندم