2777
2789

چ شده مگه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخوای گپ بزنی بزن چس ناله نکن

هرچی زندگی سخت بگیری سخت میگذره

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

چس ناله چیست گیانتوضیح بده بتونم متوجه بشم منظورتو

یعنی غم اندوه

یعنی غم اندوه

خوب چرا نگیم 

چس ناله هم این نیست قشنگم معنیشو اشتباه متوجه شدی

در کل از حسای بدت گفتن ازشون حرف زدن نمیشه چس ناله 

امیدوارم کسی باهات حرف نزنه ک بهش بگی چس ناله نکن بابا 

یکم فکر قبلش عزیزکم 

شاید فکر کنی این حرف خیلی کوله و خیلی تو رو ... نشون میده

ولی شاید طرفت فقط نیاز به یه تلنگر داشته باشه و تو با حرفای فکر نشده ات بدترش کنی و اون تلنگر بشی

خوب چرا نگیم چس ناله هم این نیست قشنگم معنیشو اشتباه متوجه شدیدر کل از حسای بدت گفتن ازشون حرف زدن ن ...

حالا تو فکن من میخوام گنگ بنظر برسم

ولی من دلم نمیخواست با تجدید خاطره اتفاق های بد حالت بدتر بشه

ته دلم همین بود

حالا تو فکن من میخوام گنگ بنظر برسمولی من دلم نمیخواست با تجدید خاطره اتفاق های بد حالت بدتر بشهته د ...

دمتم گرم عزیزکم

ولی خب اینجور مواقع ما نیاز داریم مهربونی رو حس کنیم 

شاید من اینطور باشم بقیه رو نمیدونم